Surprizele lui Rednic pentru derby-ul cu Rapid: două apariții importante în formula de start

Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă, ora 20:30, în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic a strâns un singur punct din cele două partide petrecute pe banca lui Dinamo, iar un eventual rezultat negativ în derby-ul cu Rapid ar complica și mai mult situația „câinilor” din clasament.

Posturi cheie

Roș-albii mai primesc însă și vești bune înaintea confruntării de sâmbătă. GSP.RO a aflat că tehnicianul lui Dinamo vrea să-i surprindă pe giuleșteni cu două mutări mai puțin preconizate.

În primul rând, Mircea Rednic vrea să-l titularizeze pe goalkeeper-ul Plamen Iliev, absent de la Mediaș din cauza unei răceli puternice.

Apoi, Dinamo va miza încă din primul minut pe mijlocașul francez Michel Espinosa, 28 de ani, cel care săptămâna trecută a fost prezentat oficial. Apropiați de-ai grupării dinamoviste dezvăluie că staff-ul dinamovist e impresionat de modul în care s-a prezentat Espinosa la antrenamente, astfel că acesta va apărea pe teren încă din primul minut.

5 absenți pentru meciul cu Rapid

Dinamo are cinci absenți pentru derby-ul cu Rapid. Andreas Mihaiu (23 de ani, extremă) și Marco Ehmann (21 de ani, stoper) sunt accidentați, în timp ce alți trei fotbaliști ai roș-albilor sunt suspendați: Geani Crețu, Robert Moldoveanu și Alin Dudea.

Rapid are și ea un absent important pentru partida cu Dinamo, Junior Morais, titularul postului de fundaș stânga. Brazilianul e suspendat.

Teoretic, suspendarea lui Geani Crețu îl încurcă cel mai mult pe Mircea Rednic. Antrenorul „câinilor” va trebui să improvizeze cel mai probabil cu Andrei Radu, la baza fundaș stânga, în flancul drept al defensivei.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Rapid: Iliev – Sorescu, Pinto, Giafer, St. Filip – Itu, Răuță, Espinosa – Matei, Ivanovski, Torje

Citește și

Anghel Iordănescu intervine între Edi și Gigi Becali: ”I-a impus”