--> -->

Surprize uriașe la Dinamo, azi, la amical!

Astăzi, Dinamo are un amical la Buftea contra formației de Liga 3, Viitorul Cluj, club al cărui patron este chiar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”.

Flavius Stoican a reluat ideea partidelor de verificare în mijlocul săptămânii, între două etape.

Pentru a mai da credit celor care au jucat mai puțin în startul ediției 2022, dar și să-i vadă la lucru pe cei sosiți de curând în Ștefan cel Mare.

UPDATE Ora 14:20

Dinamo nu se potrivește cu amicalele cu formațiile din diviziile secunde. Nici astăzi nu a învins, după ce s-a făcut de râs contra celor de la Popești Leordeni (1-2).

Astfel, Dinamo a remizat cu Viitorul Cluj, scor 1-1, într-o partidă de verificare la Buftea.

Au marcat: Ahmed Bani (14) / Denis Faragau (23)

Știrea inițială:

Moura și Grădinaru, titulari

Pentru amicalul care a început la Buftea, în baza FRF, antrenorul ”câinilor” a ținut la antrenament pe mulți dintre titularii derby-ului de sâmbătă cu Rapid, de pa Național Arena.

Dar sunt pe teren atât Moura, cât și Grădinaru, transferați săptămâna trecută de la Gaz Metan, dar și Carp, de-abia revenit după accidentare.

În schimb, nu joacă deloc Morar, atacant sosit și el de la Gaz Metan. În premieră, evoluează un atacant de viitor, Mitruscsak, achiziționat după ce a marcat două goluri contra roș-albilor în precedentul amical!

Steliano Filip a revenit la sentimente mai bune

O altă surpriză este reapariția în primul 11 al lui Steliano Filip, care a vrut să părăsească Dinamo, dar va continua și în primăvară la clubul din Ștefan cel Mare. Fundașul stânga reintră în calculele lui Flavius Stoican.

”Dinamo în prima repriză: Fara – Moura, Giafer, R. Grigore, St. Filip – G. Crețu, Carp – Bani, Borcea, Gradinaru – Măgureanu.

Rezerve: Chesneau – Aloe, Tone, Amzar, Neculai, Mitruscsak, Celar.

Viitorul Cluj in prima repriza: Cebotari – Oarga, Borma, Dolghi, Istrate, Faragau, Calo, R. Pop, Roşca, Porumb, Al. Pop.

Rezerve: Stanga – E. Bartoș, R. Bartoș, Cocis, Maxim, Mic, Raza”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Citește și

Morar: acasă, la Dinamo, după 6 ani