--> -->

Surprize, surprize la Dinamo: ”Pot continua”

Echipa dinamovistă se antrenează la Săftica sub comanda lui Iulian Mihăiescu, joi este vizita medicală, iar sâmbătă dimineața amicalul cu Unirea Slobozia.

Printre surprizele de care ar putea avea parte suporterii dinamoviști este și cea legată de faptul că Steliano Filip, 28 de ani, ar putea continua în alb-roșu!

Plătit ca la Liga 1

Cu toate că a dorit să părăsească gruparea, încă nu a renunțat la acest gând, dar clubul nu este de acord ca jucătorul de bandă stângă să plece gratis.

Fotbalistul s-a arătat dispus să renunțe și la salariile restante, doar să fie lăsat să plece la parametrii zero, însă administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu s-a opus. Jucătorul are un salariu de 7.000 de euro pe lună.

Trebuie să primească restanțele

Steliano Filip nu a fost în lot sâmbăta trecută cu Chiajna (0-1), în amical, din cauza unei accidentări. Fundașul stânga se pregătește separat, dar merge zilnic la cantonament la Săftica.

Totodată, jucătorul așteaptă ca Dinamo să-i achite restanțele salariale, el înaintând memoriu ca să primească banii.

„Eu am vrut să renunț la salariile restante, dar clubul a avut o altă idee. Aștept acum să se rezolve situația. Dacă sunt șanse să mai joc pentru Dinamo. Da! De ce nu?”, a reacționat Steliano Filip pentru GSP.ro.

Citește și

Anunț important pentru românii cu zboruri anulate. Documentul pe care trebuie să-l ceară în aeroport