--> -->

Surprize la Dinamo: doi la antrenamente, plus o mutare uriașă

Dinamo pregătește trei mari surprize pe piața transferurilor. Îl va păstra pe bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), iar la antrenamente s-au prezentat mijlocașii Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani).

Momentan, Dinamo este din nou blocată la transferuri de FIFA, după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic. ”Câinii” spun că vor achita cei 26.000 de euro și vor putea înregistra noi jucători.

Dacă Jonathan Rodriguez și-a luat azi ”la revedere” de la foștii coechipieri, iar de mâine urmează să se alăture celor de la Sepsi, existând în acest sens și o înțelegere cu CFR Cluj, roș-albii ar putea beneficia pe mai departe de serviciile bulgarului Antoni Ivanov!

Ivanov, definitiv la Dinamo

Bucureștenii le-au transmis celor de la CS Universitatea Craiova că vor activa clauza de 50.000 de euro din contractul lui Ivanov, pentru un transfer definitiv.

Conducerea grupării din Ștefan cel Mare l-a convins pe mijlocașul de 26 de ani să aștepte, fiindcă săptămâna viitoare a fost anunțată numirea unui administrator special și a unui antrenor principal!

”Băiatul ar vrea să rămână, nu ar avea o problemă, dar să i se păstreze contractul existent. I s-a transmis să mai aibă răbdare câteva zile, să vină la antrenamente, el se pregătește în regulă până acum”, au transmis dinamoviștii.

Oficialii clubului au confirmat pentru GSP că bulgarul este jucătorul lui Dinamo, în întregime, iar dacă ar fi să plece, o va face doar pe sumă de transfer.

Vali Lazăr și Neluț Roșu, la antrenamente

Astăzi, mijlocașii Valentin Lazăr și Neluț Roșu s-au prezentat la antrenamentele de la Săftica, potrivit Prosport.

Lazăr a evoluat ultima dată sub comanda lui Dan Alexa, la Reșița, în al treilea eșalon. Neluț Roșu a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna în stagiunea precedentă.

Cei doi ar putea juca sâmbătă, în primul amical al verii, de la ora 10:00, la Săftica, adversara ”câinilor” fiind Concordia Chiajna.

Citește și

STB a introdus pe trasee controlorii fără veste albastre. Detalii oficiale