--> -->

Surpriză: Roti poate reveni în Liga 1, dar nu la Dinamo!

Dorin Rotariu are șanse mari să revină în Superliga. Rămas liber după ce s-a despărțit de Ludogorets Razgrad, tânărul fotbalist nu duce lipsă de oferte.

Rednic îl cunoaște foarte bine

Dinamo și-l dorește și ea pe Dorin Rotariu, așa cum a anunțat chiar Ovidiu Burcă, dar salariul jucătorului nu poate fi acoperit, cel puțin în acest moment, de către „câini”.

Astfel, internaționalul ar putea să joace din nou sub comanda lui Mircea Rednic, la UTA, ”Puriul” oferindu-i șanse de afirmare și în Ștefan cel Mare, dar și la Mouscron.

UTA îi vrea pe Roti și pe Vali Gheorghe

„Sunt doi jucători care au promis că ne iau în considerare, nu că e sigur că vin la noi, așa cum s-a înțeles. E vorba de doi jucători români foarte importanți, Vali Gheorghe și Dorin Rotariu. Prefer să risc și să aștept până pe 31 august și dacă nu își găsesc ceva afară, atunci discutăm. Mi-au cerut să mai așteptăm 4-5 zile pentru a vedea ce soluții au în străinătate.

Cu Rotariu am și lucrat și l-am ajutat cu transferul la Club Brugges. Îl cunosc, dar având în vedere condițiile cu care era obișnuit în ultima perioadă își dorește să continue afară. Vali Gheorghe a fost în Turcia deja, cred că dacă era ceva interes, ar fi semnat deja. Dar, rămâne de văzut, îi așteptăm până la încheierea perioadei de transferuri din străinătate”, a declarat azi Mircea Rednic.

Citește și

Raed Arafat despre zecile de răniți și decesul de la Crevedia: „Rodul neglijenței”