--> -->

Surpriza lui Uhrin pentru jucători

Dinamo are cel mai greu ”campionat” din istoria sa. ”Câinii” au mizat totul pe play-out, așa au anunțat de la începutul anului, mai au 8 etape ca să evite Liga 2.

Un obiectiv important este salvarea directă, dar în primul rând să încheie sezonul măcar pe loc de baraj.

Mai ales că dacă Gaz Metan este condamnată la retrogradare, poate chiar desființare, Academica Clinceni, care ocupă celălalt loc ce duce direct în eșalonul secund, nu are de gând să renunțe la luptă.

Vorbă multă

Teoretic, cel puțin acest detaliu este scos mereu în evidență de către jucători la finalul fiecărui meci, roș-albii ar vrea să evite și locurile de baraj, însă evoluția lor și distanța de urmăritoare nu prea oferă prea multe speranțe.

Dinamo are meci duminiă după-amiază contra celor de la Sepsi, pe arena din Ștefan cel Mare, un adversar ce oferă frisoane, întrucât a mai bătut formația roș-albă în alte două rânduri în sezonul regulat. Ultima dată chiar în penultima etapă a sezonului, scor 3-1 tocmai în Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin a apelat din nou la un detaliu pe care l-a mai făcut în trecut la Dinamo. După etapa din deplasare cu Rapid (1-3), din informațiile noastre, le oferă liberă ziua de marți.

Nu este o chestie care ține de superstiție la antrenorul ceh, dar astăzi jucătorii săi au avut refacere după etapa în deplasare, apoi de miercuri demarează în trombă pentru etapa din week-end.

Ce vrea cehul

Tehnicianul vrea ca elevii săi să se refacă și psihic, mai ales că spunea el însuși atitudinea lor la antrenamente este foarte bună, doar că la meci se vede cu totul altceva.

Uhrin a început al 3-lea mandat personal în Ștefan cel Mare, după ce l-a înlocuit pe Flavius Stoican, a fost adus ca să salveze formația.

Așa cum a reușit anul trecut, cu o serie fulminantă de 5 victorii la rând pe final de play-out.

Citește și

Ministrul Apărării despre stagiul militar