--> -->

Surpriza lui Ovidiu Burcă pentru meciul cu oltenii? Toți dinamoviștii îl așteaptă

Dinamo joacă vineri seară pe Arena Națională contra celor de la FCU Craiova. O echipă care are un punct în plus față de ”câini”, în clasamentul primei ligi, și care tocmai a învins Farul Constanța în ultima etapă, scor 4-0, fără drept de apel.

În week-end, Dinamo a avut meci cu CS Tunari, amical, scor 7-0, în timp ce oltenii au jucat și ei tot cu o formație din eșalonul secund, CSM Reșița, scor 4-1.

Cu cine poate juca Lucas

Brazilianul Lucas Alves, 31 de ani, e așteptat să debuteze vineri în meciul cu FCU Craiova, ar putea fi o mare surpriză din partea lui Ovidiu Burcă!

Fundașul central de 1,93 de metri a jucat pentru prima dată în tricoul „câinilor” în amicalul cu CS Tunari, încheiat 7-0, când a fost titular și a purtat și banderola de căpitan.

Indiferent dacă va evolua tot cu 3 fundași sau va schimba iar sistemul, sunt semnale că Burcă îl va folosi din primul minut cu oltenii.

Sosit de la începutul lunii august, Lucas nu a intrat până acum pentru că nu primise certificatul internațional de transfer și a avut de recuperat și fizic. Problemele s-au rezolvat, astfel că poate juca.

Dinamo – FCU Craiova, pe Arena Națională, care este prețul biletelor

Elevii lui Ovidiu Burcă vor juca pe cel mai mare stadion al țării meciul cu FCU Craiova, din etapa a 9-a.

Tarifele biletelor:

Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 30 RON
Tribuna 2 – categoria 1 (inel 1 + 2): 55 RON
Tribuna 1 – categoria 1 (inel 2): 70 RON
VIP 1: 150 RON
VIP 2: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:

Miercuri: 12:00 – 20:00
Joi: 12:00 – 20:00
Vineri: 12:00 – 22:15

Citește și

Nuntă publică: primarul și creatoarea de modă, martori peste o mie de localnici!