Surpriza lui Dinamo pentru Botoșani: ”E la capacitate maximă”

Flavius Stoican a ținut astăzi conferința de presă dinaintea deplasării la Botoșani, alături de Florin Răducioiu, team managerul echipei, care tocmai a spus că vrea să fie un mentor pentru tinerii jucători ai ”câinilor”.

Ultimele două transferuri perfectate de ”câini”, Baptiste Aloe și Desire Azankpo, vor fi în lotul ce va pleca în Moldova, sunt șanse ca măcar unul dintre ei să fie în primul 11. Cu șanse mai mari din partea vârfului.

Azankpo încărcat

”Vor fi în lotul echipei. Cu șanse mai mari pentru Desire. Important este că e gata pregătit. A fost în lotul echipei, a jucat acolo (n.red la Dunkerque). E la capacitate maximă.

Cu siguranță va fi pe teren, nu știu dacă din primul minut. Depinde și de planul tactic. Cu ei doi se oprește mercato.

Dacă, peste noapte, va apărea un jucător extraordinar, atunci putem lua în calcul, deși e greu de crezut așa ceva”, a comentat Stoican la conferința de presă.

L-a apărat pe Torje

Cornel Dinu l-a comparat pe Torje cu un ”burger”, Stoican îi ia apărarea elevului său.

”Eu îl știu pe Gabi Torje ce caracter are. A fost și cu probleme în familie, destul de dureroasă, și cu o probemă importantă la picior.

Nu este o săptămână decisivă pentru evitarea retrogradării. Important e să dăm și să scoatem maximum. Important e să nu mai facem cadouri: ca la Pitești, ca la meciul cu FCSB când am jucat în zece oameni. 11 contra 11 e posibil orice, trebuie să ne batem de la egal la egal cu FC Botoșani.

Cred că lumea vede o schimbare în bine în atitudinea echipei, este momentul să arătăm mai mult în aceste trei meciuri importante din această săptămână”, a mai zis antrenorul.

Citește și

Ce sărbătorește azi MM Stoica: ”Bună curea”