--> -->

Primul 11 al lui Burcă la Baia Mare. Formula standard

Dinamo are meci duminică dimineață la Baia Mare, de la ora 11:00, în cadrul unei etape cu multe surprize.

All in pe play-off

Un succes al roș-albilor chiar ar readuce formația în lupta pentru play-off și ar reprezenta o nouă gură de oxigen pentru elevii lui Ovidiu Burcă.

Burcă mizează contra ardelenilor pe Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Laruccea, N. Roșu – Bordușanu, Iglesias, Bani – A. Pop.

11-le învingător din meciul cu Slobozia, scor 1-0, când a punctat Pop.

Ce a spus Burcă înaintea meciului

„Va fi un meci foarte dificil, diferit față de meciurile anterioare. Ei începuseră bine acest campionat, au avut acel entuziasm pe care îl are orice nou-promovată, au venit cu mult elan. A venit această serie nefastă pentru ei, eu îl cunosc pe Ciprian, e un antrenor ambițios, foarte inteligent de mijlocul terenului. Are o echipa omogenă, joacă de ceva timp împreună.

Îl cunoașteți bine pe Miriută, e un tip ambițios și sunt sigur când echipa este condusă de foști jucători, care au asemenea calități, ne va aștepta un meci foarte greu, să avem o ripostă. Nu ne vor aștepta cu covor roșu, vor face tot ce e posibil să ne bată. Trebuie să rămânem la fel de modești, cu foame de rezultate, suntem încă departe. Ne-au dat încredere victoriile, aș vrea să continuăm pe această linie a modestiei, a muncii, a disciplinei și pe foamea asta de a face rezultate”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Radio Dinamo1948.

Citește și

Mihai Stoica: ”Am scăpat ieftin. Decizia nu i-a aparținut lui Dică”