Surpriză în derby-ul Dinamo-FCSB

Dinamo și FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Suporterii ”câinilor” au pregătit și pentru acest moment ceva special. Vor juca cu tricouri negre inscripționate cu cei 2000 de fani înscriși în Programul DDB.

În 2021 ne-am confruntat cu același risc al pierderii licenței și implicit al falimentului. Datoriile create de spanioli erau mult mai mari decât în anul precedent. Atunci s-au lansat tricourile inscripționate cu numele suporterilor. S-au strâns 200.000€ și s-au acoperit o parte din datorii.

”Prin acest lucru, tricourile negre, cu 2000 de nume de suporteri, au devenit un simbol al salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice. Tricourile au fost expediate către suporteri și în proporție de 98% au ajuns în posesia lor.

Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni TRICOURILE OFICIALE DE JOC. Era una dintre promisiunile făcute suporterilor. Știm că mai avem o promisiune în așteptare. Nu ne oprim. Vom face tot posibilul să ducem până la capăt tot ce am început.

Pentru a putea fi îmbrăcate în meciurile oficiale, eram obligați să alegem o altă culoare, în afara culorilor care sunt deja folosite în echipamentul din acest sezon. Duminică vom fi acolo. Nu doar în Peluză, nu doar în tribune, ci și pe piepturile jucătorilor”, se arată în comunicatul transmis de DDB.

Programul DDB a fost zdruncinat rău după demiterea lui Mircea Rednic. Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885. De atunci a tot scăzut, iar azi numărul membrilor DDB a ajuns la 14.799”, se arată în comunicatul celor de la DDB.

Citește și:

Ministrul Mediului, soluție pentru românii care folosesc încălzirea cu lemne