--> -->

Surpriză de proporții: a revenit la Dinamo

Dinamo dispută în această dimineață, începând cu ora 11:00, un meci amical împotriva Concordiei Chiajna pe stadionul ilfovenilor.

Cele două echipe s-au întâlnit în primul meci amical al perioadei de pregătire de vară, atunci când Dinamo era pregătită de Gică Mihali și lotul arăta cu totul diferit. Chiajna s-a impus cu scorul de 1-0, gol Mediop, chiar dacă roș-albii au avut o evoluție bună la acea vreme. Apoi, ”câinii” s-au impus cu același scor, 1-0, în campionat, una dintre cele două victorii ale echipei lui Ovidiu Burcă, după golul lui Iglesias.

Doi absenți

Roș-albii nu-i au astăzi la dispoziție pe Antonio Bordușanu și Ionuț Amzăr, Burcă va testa și alți jucători tineri din lot, pentru a vedea dacă se poate baza pe ei în partea a doua a sezonului regulat, dacă mai poate forța play-off-ul. Având în vedere că, declarativ, fotbaliștii mai vorbesc despre acest obiectiv.

Meciul Concordia Chiaja – Dinamo București va fi disponibil atât pe canalul de Youtube Radio Dinamo1948, cât și pe pagina de Facebook.

Primul 11

Dinamo va începe în formula Oncescu – Buleică, Dudea, Bena, A. Șerban – Larrucea – Bani, I. Roșu, V. Borcea, Gavrilă – Buhăescu.

Rezerve: Dujmovic, Fara, Moura, V. Lazăr, Iglesias, Florescu, Cr. Ionescu, Patriche, Giafer, Bobea, N. Roșu, Delciu, Ghezali

Gavrilă, reprimit în lot

Se observă faptul că a revenit, chiar în primul 11, ”Bubu” Gavrilă, la care antrenorul renunțase. Extrema dreapta avusese în plan un transfer în Asia, care nu s-a mai materializat. Cum nici Dinamo nu are variante ofensive demne de luat în seamă, Burcă l-a readus pe Gavrilă.

Aceasta după ce o perioadă a fost trimis să se pregătească separat. Atunci când a jucat cu Chiajna, în primul amical al verii, Bogdan purta chiar numărul 10 pe tricou. Avea și banderola!

Citește și

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit de la secția de Poliție: ”Ne-a înjurat, a dat, a amenințat”