--> -->

Surprinși că Marius Niculae ar fi vrut la Dinamo: ”Nu știam că are timp”

Zilele trecute, Marius Niculae a oficializat relația sa cu Academia CS Dinamo și a acuzat faptul că nimeni de la clubul din prima ligă nu l-a chestionat pentru a sosi la gruparea unde a făcut istorie (detalii aici).

Chiar dacă suporterii consideră că ”Săgeată” ar fi fost nimerit, poate chiar pe postul de manager sportiv, ocupat acum de Mario Nicolae. Fostul atacant a trimis săgeți chiar către board-ul DDB.

”Într-adevăr, nu a primit nicio propunere din partea noastră. Nu știam că are timp și de așa ceva. Nu pot spune că îmi pare rău de situația asta, pentru că și acolo tot la Dinamo s-a dus. E un colectiv frumos cu Danciu, au fost colegi și sunt prieteni. Mă bucură acest lucru, dar putea să fie la FC Dinamo”, a comentat Constantin Eftimescu pentru Fanatik.

Totodată. directorul general interimar al clubului a confirmat faptul că s-a rezolvat, momentan, plata banilor la ANAF pentru baza de la Săftica.

”E singurul bun al lui Dinamo în acest moment și e prioritatea maximă. Părerea mea e că nu vom pierde Săftica. Suporterii ne ajută și au fost foarte foarte generoși. De dimineață m-am întâlnit cu Elias și mi-a spus că s-a rezolvat. Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de Dinamo pe cât posibil. Cum au fost și până acum. Dacă pot”, a fost mesajul oficialului pentru fanii-acționari din programul DDB, dar și pentru ceilalți suporteri ai lui Dinamo.

Citește și

Monica Pop și Nelu Tătaru, iureș în direct: ”E puțin cam mult această discuție”