--> -->

Supriza lui Dinamo: ”Lăsați, nu ne vede nimeni sus!”

Unul dintre fotbaliștii care au impresionat în ultimele meciuri oficiale ale ”câinilor” este mijlocașul central Iulian Roșu.

Jucătorul a fost campion cu FCSB, în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, apoi cu Astra, cu Marius Șumudică antrenor, schimbând ulterior diverse echipe de eșalon inferior, până să ajungă, în vară, în alb-roșu.

Mijlocașul central a oferit speranțe ”câinilor” cu Sepsi (2-3), creând un gol și marcând un altul, pentru ca în partida de Liga 2 cu Dumbrăvița (4-1) să deschidă scorul, o reluare imparabilă cu capul.

După această victorie, importantă în preajma a două ”finale” pentru play-off, cu Iași și cu Brașov, le-a dedicat reușita suporterilor dinamoviști și soției sale, care se afla în tribună.

”Eram mai sus”

Iulian Roșu a declarat că el nu a renunțat niciodată la ideea de a promova cu Dinamo în Liga 1.

„Ne trage în jos începutul de campionat. Dacă începeam din etapa a șaptea, cred că eram mai sus. Lăsați, nu-i problemă, că nu ne vede nimeni sus.

După ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut, fanii se bucură acum la fiecare minge, la fiecare duel câștigat. Eu știu ce însemnă Dinamo, am jucat și la Steaua, și la Rapid.

Știu cât își doresc fanii. Trebuie să continuăm pe drumul acesta, consider că Dinamo e pe un drum ascendent.

Sistemul compeției nu nu ne-a ajutat, pentru că am început prost, dar nu ne-a fost teamă. Mister s-a axat să ne spună să fim mai liniștiți în fața porții”, a spus Iulian Roșu.

”Mulțumesc echipei că nu m-a marginalizat”

Pentru Dinamo, obiectivul rămâne însă calificarea în play-off-ul din Liga 2.

„Noi trebuie să ne concentrăm pe Liga 2, pentru că acolo e competiția noastră momentan. Ne-am propus un țel destul de înalt și în Cupă, dar am jucat cu una dintre cele mai bune echipe, nu am lăsat ștacheta jos.

Mulțumesc echipei pentru că nu m-a marginalizat, m-a susținut, după cartonașul roșu cu Slobozia. Le-am promis băieților că mă revanșez.

Vedem unde o să ne clasăm, dar promit că noi nu o să renunțăm nicio secundă, vrem să facem totul să prindem play-off-ul, pentru că acolo începe alt campionat”, a spus Iulian Roșu.

Citește și

Nicolae Ciucă: ”Nu putem să spunem că nu se poate întâmpla în România ce a fost în Polonia”