UPDATE Suporterii pun condiții pentru a mai finanța Dinamo: ”Aveți două soluții financiare!”

UPDATE ORA 20:15

Suporterii socios DDB vor să forțeze preluarea clubului, realizând că spaniolii îl duc la pierzanie. Au înaintat o ofertă fermă manegementului roș-albilor, așteptând un răspuns concret până mâine dimineață la ora 10:00, ora României. Iată detaliile:

”Din dorința de a fi în totalitate transparenți față de voi, din dorința de a decide împreună cu toți membrii cotizanți, soarta clubului Dinamo, vă prezentăm conținutul ofertei ce a fost înaintată în seara aceasta conducerii clubului.

Tot în seara aceasta, vom deschide foarte curând o sesiune de vot pe platforma www.programddb.ro, pentru a decide împreună calea pe care o vom urma în încercarea de a salva Dinamo.

Iată care este conținutul ofertei înaintate (sub rezerva consultării membrilor DDB):

OFERTA

Catre: LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de actionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL,
Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL
DINAMO 1948 S.A., reprezentat de Domnul Couto Lago Alejandro in calitatea sa de Director General

In urma discutiei de ieri 24.11.2020 cu Domnul Couto Lago Alejandro in calitatea sa de Director General, ni s-a adus la cunostinta faptul ca DINAMO 1948 S.A. nu dispune de nicio suma de bani pentru achitarea debitelor scadente catre terti.

Avand in vedere situatia financiara a clubului de fotbal DINAMO 1948 S.A. si faptul ca actionarul majoritar al societatii, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de actionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL, nu are posibilitatea financiara de a sustine cheltuielile curente si achitarea debitelor scadente catre terti, ce duce la depunctarea echipei cu 6 puncte in clasament si imposibilitatea acesteia de a participa in CUPELE EUROPENE,

Vă propunem urmatoarele doua solutii, chiar daca Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” detine doar 20.06% din actiunile clubului:

Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 150,000 euro echivalent in RON catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 25% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare.

Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 200,000 euro echivalent in RON (150,000 euro imediat si diferenta pana la data de 15.12.2020) catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare.

Aceste doua solutii vor fi inaintate catre membrii DDB pentru a fi votate in platforma www.programddb.ro
Asteptam de la Dumneavostra un raspuns pana maine 26.11.2020, ora 10.00
(ora Romaniei).

Știrea inițială:

Vă anunțam în urmă cu câteva ore că Alex Couto s-a întâlnit ieri cu reprezentanții ai suporterilor socios DDB, milogindu-se, practic, de fani pentru a ajuta din nou clubul ca să nu fie depuctat (detalii aici)! Dinamo are nevoie până la finalul lunii noiembrie de 800.000 de lei, aproape 164.000 de euro, bani pe care nici gruparea, nici manegementul spaniol în frunte cu Pablo Cortacero nu-i posedă.

Totuși, suporterii joacă tare! Mai ales după ce au fost evitați atâtea luni de către oficialii grupării și chiar păcăliți, atunci când a fost vorba de un memorandum cu Ionuț Negoiță, în urma căruia ar fi trebuit să aibă 27 la sută din acțiuni, nu 20,06 la sută. Fanii vor să ajungă la 31 la sută, oficial, ca deținători de acțiuni și, printre alții, să fie demis Dorin Șerdean, președintele executiv al clubului, împreună cu toți oamenii pe care acesta i-a adus în club. Șerdean a băgat multă zâzanie între membrii grupării.

Suporterii din PCH și din DDB au reacționat oficial printr-un comunicat pe Facebook. ”Dorim să vă asigurăm că banii din ProgramDDB nu se dau fără a-i consulta pe membrii activi ai Proiectului Socios. Consultarea se face prin vot pe platforma www.programddb.ro. Dacă va trebui să luăm o decizie, o vom lua împreună. Veți fi anunțați înainte de orice sesiune de vot.

Ceea ce a apărut acum în presă este doar o speculație. Avem nevoie de susținere din partea tuturor, inclusiv din partea instituțiilor media și a autorităților abilitate să asigure respectarea legii. Speculațiile nu sunt de niciun ajutor în momente de felul acesta. Suporterii au nevoie de adevăr, oricât de dureros ar fi.

Îi rugăm pe toți suporterii să fie alături de noi! Vă asigurăm că în toate discuțiile în care suntem angajați urmărim doar interesul lui Dinamo și al celor ce iubesc acest club. Este nevoie mai mult ca niciodată să fim uniți și să asigurăm supraviețuirea clubului”, au transmis fanii.

Citește și

MARADONA L-am pierdut pe ”El Pibe de Oro”!

No Comments Yet

Comments are closed