Suporterii i-au cerut „demisia” lui Ovidiu Burcă

Suporterii lui Dinamo și-au vărsat nemulțumirile pe Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Poli Iași, încheiat 0-0.

Fug de gol!

O nouă prestație modestă a favoriților a declanșat noi reproșuri ale fanilor la adresa tehicianului dinamovist, fără victorie de opt meciuri și cu un singur gol marcat în tot acest interval.

După 90 de minute chinuitoare, în care „câinii” au prestat un fotbal de slabă calitate, suporterii și-au pierdut răbdarea. La final, au scandat „Demisia, demisia!”, ținta fiind, bineînțeles, Ovidiu

Fanii i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă, după un nou insucces al lui Dinamo

Jucătorii și omul de pe banca lui Dinamo s-au strâns în fața peluzei după fluierul final, unde au fost apostrofați de ultrași. Antrenorul nou-promovatei n-a întreținut disputa cu pretențioșii fani ai lui Dinamo.

Și-a văzut de drum spre vestiare, evitând orice tip de dialog cu fanii. În schimb, în drum spre tunel, i-a aplaudat pe cei prezenți la Tribuna I.

Singurii mai îngăduitori au fost fanii din Peluza Sud, singurii din tot stadionul care i-au aplaudat pe fotbaliștii dinamoviști.

În total, la meci au fost prezenți 6.800 de suporteri, asistențele de la partidele de acasă fiind din ce în ce mai mici.

Citește și

Trucuri învățate de Dana Săvuică de la bunica ei: ”Te trezești în fiecare dimineață cu cinci minute mai devreme decât el”