--> -->

Superstiția dinamoviștilor: cum vor juca la Sibiu

Dinamo a oprit seria de patru eşecuri la rând etapa trecută, cu CFR Cluj. “Câinii” au remizat, scor 1-1, pe Arena Naţională, cu una dintre echipele care se bat la campionat şi speră ca acest rezultat să însemne un semnal de trezire pentru “alb-roşii”.

Decizia luată de Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt

Dinamo va evolua în meciul cu Hermannstadt tot în echipamentul negru, la fel cum s-a întâmplat şi cu CFR Cluj de la începutul lunii octombrie, când l-au comemorat pe Cătălin Hîldan, a anunțat Fanatik.

Deşi este al treilea echipament, cel negru le-a purtat noroc “câinilor”, care au reuşit primul punct şi primul gol în campionat după patru eşecuri fără gol înscris. În continuare, Dinamo este pe loc retrogradabil, cu 9 puncte.

Patriche a venit cu propunerea şi a fost votată de tot vestiarul!

Propunerea de a evolua din nou în negru a venit de la căpitanul Răzvan Patriche şi a fost votată inclusiv de jucătorii străini ai roş-albilor. Astfel, sâmbătă, de la ora 17:00, Dinamo va juca în negru la Hermannstadt.

Lotul dinamoviştilor a ajuns la Sibiu joi seara, iar Ovidiu Burcă şi staff-ul dinamovist au reuşit să rezolve majoritatea problemelor medicale, mai puţin Gabriel Moura, care este în continuare accidentat.

La meciul de sâmbătă vor asista peste 2.000 de suporteri ai ”câinilor”.

Citește și

Denise Rifai a mărturisit: ”Nu mi-am căutat partenerii cu lupa, dacă au bani”