--> -->

Florinel Coman este pregătit de asaltul final și-i transmite un mesaj lui Gică Hagi: ”Mă simt puternic”

FCSB – CFR Cluj, scor final 1-0.

Și avem un final de sezon mai mult decât electrizant, trupa lui Gigi Becali a ajuns la un punct de Farul, cu care se va duela în week-end, la Ovidiu, iar Dan Petrescu spune ”adio” oricărei șanse la titlu după o serie de 5 campionate la rând ale ardelenilor.

Florinel Coman a deschis scorul  pentru FCSB și a declanșat nebunia pe Arena Națională în minutul 49.

Asistență-record

Cei 42.439 de suporteri roș-albaștri de pe stadion s-au trezit din amorțeala meciului la faza superbă reușită de Coman.

Florinel a fost lansat de o pasă genială a lui Darius Olaru, l-a driblat pe portarul Scuffet și a trimis cu stângul în poarta goală.

După ani la rând în care au dominat Liga 1, cei de la CFR Cluj vor trebui să se lupte acum cu Universitatea Craiova pentru locul 3, existând o diferență de două puncte între cele două echipe.

Ce a spus Coman după victorie: ”Acum, suntem mai dornici”

”Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar mai important e că am tratat foarte bine această primă finală. Un joc reușit, bărbătesc, pe care l-am câștigat.

Am spus că trebuie să luptăm până la final și că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni! Cred că s-a văzut, inclusiv la TV, că CFR a venit aici mai mult pentru un egal. Dar nu mai contează.

Mă simt puternic! Și asta-mi dă și mai multă forță fizică. Vreau să demonstrez pe teren că sunt într-o perioadă foarte bună, dar nu contează individualitățile în momentul de față, ci colectivul.

Antrenorul a luat decizia de a mă înlocui în minutul 70, acum vrem să învingem Farul, o echipă foarte tare.

Acum, suntem dornici să mergem la Farul și să arătăm că merităm să fim campioni”, au fost primele reacții ale lui Florinel Coman.

Citește și

Irina Margareta Nistor despre Ion Iliescu: „Șarpele Kaa”. Reacția lui Brucan: ”Noi nu avem nimic cu comunismul, ci cu el”