Super Video Mouratoglou, obligat de Simona Halep

Simona Halep are o înțelegere cu noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. După fiecare victorie sportiva de 30 de ani ajunsă acum pe locul 21 în clasamentul WTA își pune antrenorul să facă flotări. Halep s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Madrid.

Patrick Mouratoglou a postat pe Instagram provocarea la care a fost supus de sportiva noastră. „La fiecare victorie, băgăm 30 de flotări”, a scris francezul în vârstă de 51 de ani. Alături de el, au fost puși să facă flotări și preparatorul Teo Cercel, și Arnaud Restifo, sparring-partenerul.

Următoarea adversară a Simonei Halep este tunisianca Ons Jabeur (10 WTA), învingătoare în fața Belindei Bencic, scor 6-2, 3-6, 6-2. Meciul e miercuri, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.

„Cred că am jucat foarte bine în primul set, am stat foarte concentrată la 4-4, unde a fost foarte important, am lovit un pic mai puternic, aceasta a fost diferența. În al doilea, ea a schimbat tactica, a devenit superagresivă, a fost dificil cu adevărat să returnez mingea, Apoi m-am calmat, am găsit ritmul, m-am adaptat la jocul ei și a fost foarte bine că pe final am reușit să o împing mai mult în spatele liniei.

Coco e superatletică, aleargă bine și se deplasează extraordinar. E o jucătoare grozavă, foarte tânără, va fi mult timp în top. Iar serviciul, 201 km/h în acest meci, incredibil. După părerea mea, e mai bună pe zgură pentru că spinul de pe forehand este deranjant pentru adversară.

E diferită, e o persoană grozavă, în primul rând, întotdeauna e plăcut să vorbesc cu ea. Dar pe teren e o mare bătălie, mă aștept la încă una în turul următor. Sunt aici însă ca să dau ce am mai bun, în fiecare zi, mă simt bine pe teren, îmi simt jocul și abia aștept meciul care vine”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Citește și

S-a anunțat ora meciul Ons Jabeur-Simona Halep