Sună bine pentru dinamoviști: unde se va juca meciul cu FCU Craiova

Luni, Dinamo a primit o veste foarte bună de la Tribunalul București, a fost validat de judecătorul sindic noul plan de reorganizare modificat, se vor schimba multe detalii în viața clubului.

Pe Național Arena, supărați pe situația de la ”Arcul de Triumf”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că următorul meci al „câinilor”, programat pe 15 septembrie, cu FCU Craiova, va avea loc pe Arena Națională. O confirmare oficială în acest sens este așteptată miercuri.

Nemulțumiți de starea gazonului de pe „Arcul de Triumf” la ultimele meciuri jucate acolo, în special la 1-1 cu Petrolul, dinamoviștii își schimbă „casa”.

Administratorul special Andrei Nicolescu a dezvăluit că a făcut o cerere de închiriere a Arenei Naționale, cel mai mare stadion al țării, pentru meciul cu FCU Craiova din etapa 9 de campionat, programat vineri, 15 septembrie, la ora 21:30.

Răspunsul vine miercuri

Urmează ca administratorul Arenei, Primăria Municipiului București, să ofere răspunsul oficial miercuri, însă dinamoviștii sunt încrezători că vor primi un verdict pozitiv.

„Am făcut cererea, așteptăm ședința de la Primăria Municipiului București și cred că mâine vom avea confirmarea oficială. Vrem să pregătim evenimentul așa cum merită suporterii dinamoviști, să avem timp să facem tot ceea ce ne dorim pentru acest meci.

Am vorbit cu cei de la întreținerea gazonului, de pe 12 până pe 15 septembrie vor avea timp să facă toate micile ajustări pentru gazon. Dacă nu se întâmplă ceva absolut extraordinar, cu siguranță vom juca pe Arena Națională”, a afirmat Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

Pe 9 și 12 septembrie, pe Arena Națională va juca echipa națională de fotbal a României, cu Israel, respectiv Kosovo, în preliminariile EURO 2024.

Citește și

Zelenski, despre fragmentele de dronă găsite în România: ”Gândiți-vă la asta!”