--> -->

Șumudică pe lista lui CFR Cluj: ”Mi-e foame de trofee”. Condițiile

CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu, antrenorul care a câștigat ultimele trei campionate cu gruparea din Gruia. Dacă SuperDan nu duce lipsă de oferte, Al Nassr (Arabia Saudită), unde s-ar putea duela cu Răzvan Lucescu, Celtic Glasgow, unde s-ar putea duela cu Ianis Hagi, sau Wisla Cracovia, unde s-ar lupta cu Sergiu Hanca și cu Cornel Râpă, ardelenii caută tehnician.

Există varianta simplă, Vasile Miriuță, sau mai complicate, pe listă fiind și Marius Șumudică, 49 de ani, dorit de președintele Marian Copilu. Fost campion cu Astra în 2016, Șumudică este în campionatul Turciei, la Gaziantep, are experiență mare la nivel înalt. El ar vrea, a recunoscut-o, chiar dacă va fi greu de tratat cu turcii, ori CFR vrea antrenor de urgență!

”CFR este o variantă bună, o echipă care se bate la trofee, chiar dacă vin după 3 ani deosebiți cu Petrescu, niciodată să nu spui niciodată, nu am discutat cu nimeni, dar mi-e foame de performanță, de trofee. La Gaziantepspor mi-e greu să mă bat la trofee, CFR îți dă această șansă, la vârsta mea mai ales.

Nu știu ce fel de antrenor își doresc, eu nu sunt unul ieftin, am contract bun în Turcia, un campionat cu multe vedete, trebuie să existe ceva ca să mă întorc, nu mai antrenez pe ochi frumoși și să iau banii după 8 luni” a declarat Șumudică la Digi Sport Special. Tehnicianul s-ar întoarce acasă, pentru a fi mai aproape de familie, mai ales că ai lui au fost infectați cu coronavirus. ”Vreau să retrăiesc ce am trăit la Astra. CFR și Craiova sunt echipe de luat în calcul. Sunt oricând deschis, în România mi-am făcut un nume,” a precizat Șumudică.

Citește și

Ministerul de Interne, mulțumiri speciale pentru organizarea sărbătoarei de la Peștera Sfântului Andrei!