--> -->

Ovidiu Burcă pune presiune pe propria conducere!

Cu toate că a pierdut cu FCSB (1-2), Dinamo, echipa antrenată de Ovidiu Burcă, i-a lăsat o impresie bună lui Marius Șumudică, dat fiind faptul că echipa abia ce a revenit în Superliga.

Tehnicianul, campion în 2016 cu Astra Giurgiu, este în acest moment liber de contract și a spus că formația din Ștefan cel Mare arată închegată, cu toate că timpul de integrare a noilor transferuri a fost foarte scurt.

Unde crede că a greșit Dinamo

„La ce joacă (n.r. Dinamo), am văzut echipe și mai slabe. Dinamo pare o echipă închegată pentru timpul scurt. Are probleme când încearcă construcția din spate cu portarul. FCSB a știut să pună probleme, i-a luat de sus.

Dinamo a greșit în prima repriză cu această construcție. Nu poți să ai relații de joc într-un timp scurt”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Digi Sport

Acesta l-a caracterizat pe antrenorul Ovidiu Burcă în numai câteva cuvinte. „Pare un tip interesant”, a mai spus Marius Șumudică.

Ce a declarat Ovidiu Burcă după FCSB – Dinamo 2-1: „Trebuie să ne rezolvăm problemele”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a admis că FCSB este în acest moment net superioară, astfel că elevilor săi le este greu să țină jocurile cu rivalii echilibrate chiar dacă dau dovadă de mult entuziasm.

„Mă încearcă un sentiment de tristețe. Cred că trebuie să vedem lucrurile obiectiv. Este o diferență mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem să demontăm acest decalaj. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi. Trebuie să fim realiști, suntem departe.

Trebuie să ne rezolvăm problemele, că nu ne așteaptă nimeni. Acel gol (n.r. al lui Dinamo) a venit când Steaua (n.r. FCSB) a luat piciorul de pe accelerație. Am zis că întâlnim cea mai bună echipă din campionat. E nevoie de timp să recontruim o echipă. Au fost două execuții foarte bune ale unor jucători buni. Nu m-am temut. Eu m-am uitat la progresul pe care îl face echipa. Azi mă așteptam la mai mult. În prima repriză am fost timizi.

Parcurgem aceleași etape pe care le-am parcurs anul trecut. Avem o echipă care s-a calificat în play-off. Sunt aceiași jucători. Trebuie să vedem nivelul la care suntem acum. E un proces de adaptare. Nu fac remarci individuale. Mereu păstrez energia echipei intactă”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

Citește și

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre boala cu care s-a confruntat la doar 25 de ani: „Asta l-am întrebat pe tata”