--> -->

Suma vitală pentru Dinamo, urgent

Dinamo este pe marginea prăpastiei. În ciuda declarațiilor optimiste ale administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, făcute în ideea de a menține un echilibru vizavi de situația grupării.

În ciuda luptei DDB, care continuă să solicite sprijinul necondiționat ale fanilor pentru a strânge bani cu care ”câinii” să mai elimine din balastul financiar și să supraviețuiască. De pe o zi pe alta, de la lună la lună.

Dinamo are nevoie de 800.000 de euro

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au nevoie urgentă – în această săptămână! – de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea.

Și vara trecută au fost probleme uriașe în timpul verii, când s-a și intrat în insolvență, când transferurile erau blocate, iar situația incertă la club, drept dovadă că Dusan Uhrin a părăsit Dinamo cu cinci zile înaintea primului meci oficial de campionat, sosind Dario Bonetti!

”Dinamo depinde de această sumă”

”În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă.

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun”, a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Citește și

Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța: ”Fac alta, adevărată, frumoasă”