Sumă uriașă primită de Adrian Mutu pentru a face reclamă unui spital din București

Adrian Mutu, 43 de ani, e deocamdată liber de contract, după ce s-a despărțit de FC U Craiova, și a intrat și el în cursa pentru postul de selecționer, susțin specialiștii din fotbalul intern.

”Briliantul” este extrem de valoros pentru diferitele companii care vor să-și asocieze imaginea cu el.

100.000 de euro pentru 10 luni!

Cel mai nou spital privat din România a ales ca brandul să fie reprezentat de Mutu. Conform Cancan, contractul e foarte avantajos pentru fostul decar al tricolorilor.

Mutu a participat în mai multe campanii legate de sistemul medical și în plină pandemie Covid-19 a ajutat financiar, cu sume importante, diferite spitale.

De pe urma contractului publicitar cu M Hospital, ex-selecționerul naționalei de tineret a României va primi 100.000 de euro pentru o perioadă de zece luni. Adică ”Briliantul” va primi în conturi 10.000 de euro lunar.

”M-am alăturat cele mai puternice echipe”

”Astăzi m-am alăturat celei mai puternice echipe medicale din România. După ce am condus echipe cu mingea la picior sau cu fluierul de antrenor, a venit momentul să fiu nr.10 în încercarea de a comunica avantajele prevenției și tratamentului timpuriu al afecțiunilor. Vino și tu la M Hospital!”, a anunțat Adrian Mutu pe pagina sa de Instagram.

Sursa citată arată: ”M Hospital s-a lansat anul acesta şi este unul dintre cele mai complexe spitale din România. Unitatea medicală este situată în Bucureşti și pune la dispoziția pacienților servicii de chirurgie, farmacie cu program non-stop, ambulanţe private, policlinică, laborator de analize medicale, departament de radiologie și o clinică de estetică medicală”.

20.000 de euro la stomatolog

Altfel, Mutu a apelat recent la o intervenție care a costat 20.000 de euro. Acum are 26 de fațete și un zâmbet perfect. „În copilărie am fugit de stomatolog, numai când auzeam freza îmi dădea fiori. Am avut norocul să am o dantură puternică, sănătoasă.

Nu m-am confruntat cu probleme grave, eu am ajuns la medic doar pentru tratarea unor mici carii. Acum mi-am dorit un refresh estetic și am avut încredere în domnul doctor Yazan Aq. Sincer să fiu, și de data aceasta când a pornit freza am avut ceva emoții, însă am avut noroc că nu a fost necesară șlefuirea dinților prea tare” declara Adrian Mutu pentru CIAO.RO.