Suma mare ce poate fi strânsă de ”câini”. Plan uriaș

În acte sunt acționari minoritari, dar suporterii DDB sunt cei ce susțin financiar clubul din Ștefan cel Mare. ”Câinii” lui Ionel Gane au învins cu 2-0 pe Hermannstadt în prima rundă din 2021, iar suporterii vor să realizeze un nou record prin vânzarea biletelor virtuale pentru runda de sâmbătă cu Chindia.

Meciul propus de fani se va disputa pe Arena Națională, s-au pus în vânzare 53.000 de bilete. Până la această oară s-au comercializat deja 35.000 de tichete, probabil, dinamoviștii vor realiza un nou record.

La 5 lei biletul, un ”sold out” ar aduce 265.000 de lei (54.400 de euro la cursul zilei) pentru sprijinirea echipei. În timp ce Pablo Cortacero continuă să promită/să mintă din Spania (detalii aici), promițând public mărirea de capital, cei din DDB au achitat numai ieri 28.000 de euro pentru a plăti restanțe salariale către Sebastian Moga și Kristian Kostrna pentru ca Dinamo să nu fie amendată și apoi depunctată.

În urmă cu o lună, roș-albii au apelat la Nicolae Badea pentru un contract de sponsorizare cu clubul ca să facă rost de 50.000 de euro pentru organizarea ultimelor etape din 2020. Echipa a trăit, practic, două săptămâni din acei bani, inclusiv barem pentru arbitri și deplasări.

Acum, este pentru prima dată când suporterii DDB sunt aproape de a umple cel mai mare stadion din țară.

Citește și

Replică dură dată de Irina Tănase după vizita lui Dragnea la DNA: ”Nu se mai găsesc subiecte, doar el”