Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal

Sezonul intern de handbal masculin s-a deschis cu un spectaculos duel între Dinamo București și Poli Timișoara, în cadrul Supercupei României. Partida s-a jucat la Brașov și a beneficiat de un fond sonor asigurat de suporterii roș-albilor.

Pe teren, jocul s-a reglat mai greu. În primele 10 minute s-au dat numai 6 goluri. Ante Kuduz a marcat primul gol al sezonului, pentru Dinamo. Poli a replicat prin reușitele lui Dragas și Sadoveac, însă experiența dinamoviștilor și-a spus cuvântul. Portarul Heidaridad a marcat din poartă în poartă, iar Bannour și Alouini au făcut ca la pauză tabela să arate 13-10 pentru bucureșteni.

Diferența a rămas constantă pe parcursul părții secunde. Timișorenii au avut șansa să se apropie, dar în doar un minut au ratat de 3 ori, prin Sadoveac (2) și Fenici. Cu 7 minute înainte final, Poli a ajuns la doar două goluri în spatele campioanei din sezonul trecut. Au vrut să se lipească de Dinamo cu o aeriană, dejucată însă de Mousavi.

Pe contraatac, Negru nu a iertat și s-a făcut 25-22. Timișoara nu a renunțat. Pribanic a marcat pentru 26-24 și tot el a avut șansa de a forța prelungirile. A ratat și soarta partidei a fost pecetluită. Heidaridad s-a mai remarcat o dată în ultimul minut și Dinamo – Poli s-a terminat 26-24, cu Alouini principal marcator al câștigătorilor, cu 7 goluri.

Citește și:

Revanșa celor de la CSM București. Episodul 1