--> -->

Strategia dinamoviștilor contra lui Hagi: ”E bun și egalul”. Echipa probabilă a ”câinilor”

Dinamo se duelează diseară, de la ora 21:30, cu Farul Constanța, la Ovidiu, un duel inedit între Dario Bonetti și Gheorghe Hagi.

Antrenorul italian și-a adus aminte că la începutul ediției 1993/1994 s-a antrenat o perioadă sub comanda lui Mircea Lucescu la Brescia, acolo unde era și Gică Hagi. Bonetti a vorbit laudativ despre omologul său, transmițând că proiectul acestuia ar trebui implementat în întreg fotbalul românesc.

Steliano Filip, 27 de ani, este unul dintre puținii jucători cu experiență ai roș-albilor, el activând și sub comanda lui Hagi la Viitorul între iulie 2019 – februarie 2020.

„Suntem pregătiți, știm cu toții ce meci ne așteaptă. Suntem Dinamo, ne dorim victoria, însă întâlnim o echipă care joacă un fotbal frumos, așa că ar fi bun și un punct. Eram convins că va fi sold out, se vor întâlni două echipe cu nume de tradiție, sperăm să fie un spectacol și pe teren, și în tribune. Revederea cu domnul Hagi este o plăcere. Am fost acolo, a fost o perioadă frumoasă, chiar dacă scurtă. Dar îmi doresc să-l înving. Am învățat multe lucruri de la domnul Hagi, nu ai cum să treci pe acolo și să nu rămâi cu nimic”, a comentat Steliano Filip.

Jucătorul a declarat că este conectat la tot ceea ce se întâmplă la echipa sa: „Eu sunt mintea la Dinamo, mereu am fost. Că am mai zis și alte lucruri, ele fac parte din trăirile mele. Când am intrat pe teren, nu s-a pus problema banilor, a lipsurilor, am dat tot ceea ce am avut mai bun. Jucătorii tineri au nevoie de continuitate, meciurile sunt importante, nu antrenamentele. Trecând timpul se vor impune, au calitate.

Am mai mulți preferați, dar Bani e în top pentru mine. Vorbesc cu el mai mult, de fapt, cu toți o fac. Se vede când intră pe teren că are calitate de Dinamo, trebuie să fie mai atenți, el și ceilalți, că nu prea există timp. Eu zic că tinerii de aici sunt mai buni decât ceea ce am văzut când eram eu la Constanța. Suntem un grup unit, puternic, am demonstrat de la bun început asta”.

Echipa probabilă a ”câinilor” diseară:

Eșanu – Ehmann, R. Grigore, Giafer – G. Crețu, Răuță, St. Filip, Amzar – Bani, Moldoveanu, Sorescu

Citește și

Florin Cîțu, reacție explozivă: ”Să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite”