--> -->

Stoican pregătește primul transfer: fundaș central din Liga 1

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, a început deja să pregătească primele transferuri, în încercarea de a salva clubul de la retrogradare, roș-albii fiind pe penultimul loc în clasament.

Se luptă cu Mioveni

Mariuz Tomozei, fundașul dreapta de 31 de ani de la UTA Arad, este primul nume pe care Dinamo vrea să-l transfer în această iarnă.

Jucătorul care poate juca și pe banda stângă ar urma să-și rezilieze contractul cu UTA, scadent în vara lui 2022. Astfel, Dinamo a intrat pe fir și l-ar fi ofertat deja pe acesta, potrivit sportarad.ro.

Pe lângă formația alb-roșie, și CS Mioveni s-a arătat interesată de serviciile lui Tomozei.

Doar 4 meciuri

În acest sezon, Tomozei a bifat doar 4 partide, ultima fiind pe 23 septembie, în Cupa României. După acel meci, antrenorul Laszlo Balint l-a trimis la echipa a doua, acuzând probleme comportamentale și nu l-a reprimit în lot pe Tomozei.

Născut în București, fundașul de 1,81 m a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, SCM Rm. Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Tg. Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul, Dunărea Călărași și Metaloglobus. A ajuns la UTA în vara lui 2019.

Pe ce posturi caută

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundaș, mijlocaș și atacanți de zonă centrală.

„Antrenorul vrea să-i unească pe jucători, care sunt dezbinați după ultimele luni și nu-și mai dau interesul. O să discute cu fiecare dintre ei în parte ca să simtă că este cu gândul la Dinamo”, au explicat apropiații clubului pentru GSP.ro.

Citește și

Părintele Constantin Necula, atrage atenția de Sărbători: ”Credem că dacă dăruim, acoperim găurile din zid”