Stoican, noutăți la Dinamo: ”E acolo”

Dinamo pregătește etapa de vineri seară, cu Gaz Metan, de la ora 19:55, țintind prima victorie după o pauză de două luni, de la cea cu Chindia (1-0), din Ștefan cel Mare.

Flavius Stoican și jucătorii ”câinilor” sunt mai optimiști după remiza de la UTA (1-1), după ce Dinamo a efectuat deja trei transferuri de la Gaz Metan, Grădinaru, Moura și Morar, așteptând ca și Irobiso să devină liber de contract.

Oferă contraexemplul Bayern la Salzburg

Astăzi, Flavius Stoican a participat la conferința de presă, avându-l din nou alături pe Florin Răducioiu.

”Vreau să mergem pe continuitate, trebuie să mergem pe linia începută la Arad, mă refer la dorință, la încredere, la sacrificiu. Sacrificiul trebuie să continue. Nu am obținut decât un punct de moral, de încredere.

Niciun meci n-o să fie ușor, indiferent de adversarul pe care-l întâlnim. Drept dovadă, aseară, Bayern Munchen de-abia a reușit să scoată un punct pe terenul unei echipe mai slab cotate.

Nu tratăm meciurile ca fiind favoriți sau outsideri. Eu am zis de la început că vom ajunge să jucăm de la egal la egal cu fiecare echipă. Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad. Cu o victorie mâine, încrederea jucătorilor va fi mult mai mare.

Nu o să fie cazul mâine să tratăm meciul superficial. Doar Grădinaru e în lotul echipei, azi îi așteptăm și pe Moura, și pe Morar, în funcție de starea lor fizică, psihică, vom decide dacă rămâne în lotul de 20”, a comentat Flavius Stoican.

Detalii despre jucători

”Irobiso să vedem dacă se va ajunge la un acord, mai întâi el trebuie să-și rezolve situația cu Mediașul.

Vedeți cum e viața! Acum ceva timp majoritatea ne dădea puține șanse… Luptăm, muncim și suntem atenți la tot ceea ce înseamnă Dinamo. Eu cu Florin Răducioiu, cu Iuliu Mureșan, cu Răzvan Zăvăleanu am venit cu toții să salvăm cel mai mare brand din fotbalul românesc.

Nu mă bucur de răul altuia, nu sunt atent atât de tare la vorbe. Dar nici nu ne culcăm pe-o ureche.

Steliano Filip va avea un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă. Când mental, vreau să subliniez mental, și fizic va fi apt, iar Dinamo va avea nevoie de el, atunci o să vorbim de revenirea lui. Fiindcă atunci când va intra pe teren, să-i fie simțită prezența,nu doar să fie un jucător.

Torje a intrat în programul echipei după etapa de la Arad, a conștientizat și el situația, nu-i e ușor.

Nu am baghetă magică, dar vreau să cred că ceea ce facem nu este în zadar”, a explicat Stoican.

Citește și

Rafila, primele restricții eliminate: ”Mai devreme”