--> -->

Stoican despre Rednic: ”Nu caut alibiuri, ne vom salva”

Flavius Stoican și-a început noul mandat, al treilea la Dinamo, cu multe apostrofări din partea suporterilor ”câinilor” care au făcut conexiuni între el și Iuliu Mureșan, care l-a executat pe Mircea Rednic.

Fostul fotbalist al roș-albilor și al naționalei a semnat pe un an și jumătate cu roș-albii și a prezentat în această seară primele sale păreri vizavi de salvarea echipei, referindu-se și la suporteri, și la Mircea Rednic, dar și la Steliano Filip și Cosmin Matei, acuzați că au complotat împotriva ”Puriului”.

Mesaj pentru fani

Într-un interviu celor de la GSP.ro, Stoican a dorit să arate foarte sigur de îndeplinirea obiectivului, salvarea echipei de la retrogradere.

”Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo.

Fiindcă în această situație primează binele clubului. Cu atât mai mare e ambiția mea. Promisiuni sunt ușor de spus din gură, eu atât vreau: să muncesc alături de jucători! Pentru mine ei sunt cei mai importanți .

Suporterii sunt și ei la fel de importanți precum jucătorii. Nu vreau să mi se răstălmească vorbele: jucătorii sunt primii soldați, din teren, ai clubului, fanii sunt armata lui Dinamo. Și unii, și alții sunt importanți.

Dacă jucătorii joacă, iar eu trebuie să-i fac să joace, suporterii or să fie mulțumiți de ceea ce vom arăta pe teren. Că așa, din vorbă, toți promitem și suntem buni! Ei, jucătorii, sunt la Dinamo, suporterii ce așteaptă? Fotbal! Atunci să le dăm fotbal!”, a explicat Stoican în interviul acordat GSP.

Flavius a vorbit și despre Rednic. În 2015, ”Puriul” a luat locul lui Stoican, acum s-a întors soarta.

”Sunt convins că a încercat să facă tot ceea i-a stat în putință, dar n-a fost să fie! N-o să caut alibiuri, că lotul e nu știu cum e, că bate vântul dintr-o parte, că nu știu ce lot mi-a rămas, că nu s-au făcut puncte, c-o fi, c-o păți! Știu la ce mă înham. Știu că suporterii vor fi mulțumiți”, a explicat noul dinamovist.

”Să-mi arate pe teren ce pot”

”O să am o discuție cu ei (n.red Filip și Matei), toți jucătorii sunt egali. Pe mine nu m interesează, nația, cota, toți fotbaliștii trebuie să tragă pentru Dinamo. De la sută la sută în sus. Interesul comun este ca Dinamo să aibă rezultate, să se salveze. Ei trebuie să-mi arate pe teren respectul pe care eu îl arăt lor, zi de zi, la antrenamente.

Nu trebuie să facă pentru mine, ci pentru fotbal, pentru meseria lor. Iar oamenii îi vor aprecia. Ei joacă fiindcă le place fotbalul, iar oamenii se bucură dacă văd rezultate pozitive.

Le urez Crăciun fericit dinamoviștilor, să aveți încredere că vom face lucrurile cum trebuie! I-aș ruga să înțeleagă că acești jucători, cu bune, cu rele, sunt reprezentanții lui Dinamo, ei vor lupta pentru acest club. Și ei sunt necăjiți că situația e cum e în clasament. Noi o să arătăm pe teren ce facem la antrenamente, nu-i ponegriți!”, a precizat noul tehnician.

Citește și

Anca Dragu, acuzată: s-ar fi folosit de funcția de președinte al Senatului pentru o deplasare în vacanță cu familia