Stoican la plecare: ”Aștept ziua”

Dinamo s-a despărțit oficial de Flavius Stoican, după ce părțile au ajuns la un acord la sediul clubului, antrenorul plecând de la echipă fără a solicita despăgubiri!

Dusan Uhrin este așteptat la București, iar la ora 17:30 va conduce antrenamentul de la Săftica.

Apoi formația roș-albă în cele 9 finale de play-out, dorind să salveze din nou echipa de la retrogradare.

Mesajul lui Dinamo

Dinamo a postat pe Facebook un comunicat prin care anunță că Flavius Stoican nu mai este antrenorul clubului.

”Mulțumim, Flavius Stoican!

Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră!

Aici e Dinamo!”, a reacționat Dinamo printr-un comunicat oficial.

”Fără despăgubiri, fără resentimente”

Stoican a oferit o primă declarație pentru GSP despre plecarea de la Dinamo.

”Am venit la Dinamo pentru a ajuta clubul într-un moment delicat al existenței sale, fără interese materiale și fără a condiționa transferuri speciale.

Plec de la Dinamo fără nicio despăgubire și fără resentimente. Câteodată, să pleci nu înseamnă că renunți sau că ți-au dispărut entuziasmul și încrederea. Înseamnă că sunt alte valori în care tu crezi. Eu cred în profesionalism, în munca de grup, în unitate și în continuitate. Dar toate acestea pe fondul unei atmosfere profesioniste.

Cred din tot sufletul că echipa va arăta din ce în ce mai bine și că rezultatele nu vor întârzia să apară. Și mai cred că va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena, conducerea clubului va manageria și galeria va cânta, fără nicio imixtiune a uneia dintre părți în activitatea celeilalte.

Baftă multă, băieți, mult succes Dinamo!”, a spus Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Solicitări extreme ale lui Putin pentru pace