Stoican i-a stabilit soarta lui Baptiste Aloe la Dinamo: care e situația atacanților de pe listă

Dinamo continuă să fie activă în mercato, și antrenorul, și șefii au vorbit în ultima vreme de încă două transferuri.

Care ar fi trebuit să se încheie deja, pentru ca Flavius Stoican să aibă la dispoziție lotul cu care să abordeze salvarea de la retrogradare.

Negocieri intense cu Mandic și Azankpo

Roș-albii acuză piedicile externe, după ce primiseră semnale pozitive din partea jucătorilor respectivi și a agenților care îi reprezintă.

Atacanții Nikola Mandic și Desire Azankpo își dăduseră acordul pentru a semna cu echipa din Ștefan cel Mare și erau așteptați la București, mai ales că Dinamo are nevoie urgentă de jucători în ofensivă.

Conform GSP.RO, croatul avusese cuvântul bosniacilor de la Rudar Prijedor că va putea pleca gratis atunci când va avea o ofertă din străinătate, însă acum a fost înștiințat că trebuie să aștepte revenirea în țară a președintelui clubului pentru a semna actele despărțirii! Vârful a marcat 7 goluri în 16 meciuri pentru bosniaci.

În ceea ce-l privește pe africanul Azankpo, și el are dificultăți cu Dunkerque (penultimul loc în Ligue 2). Atacantul din Benin nu a mai jucat deloc în 2022 în cele trei meciuri oficiale ale formației sale, nici nu a fost oprit în lot, mai sunt negocieri.
Baptiste Aloe nu a mai jucat din august

Francezul n-a mai jucat de astă vară

Fundașul Baptiste Aloe, 27 de ani, a sosit de marți în Capitală, iar azi a jucat în amicalul cu CS Popești Leordeni. Nu a ieșit mult în evidență, însă Stoican îi oferă șanse în continuare.

Fost fundaș la Marseille și Valenciennes, ultima oară în Portugalia la Arouca, Aloe se va antrena pe mai departe cu echipa, însă rămâne ca dinamoviștii să decidă dacă el va și semna cu formația roș-albă.

15 meciuri și un gol a adunat Aloe la OM, plus alte 105 în tricoul lui Valenciennes (Ligue 2) și un gol.

Jucătorul a evoluat ultima oară în luna august 2021, într-un meci oficial, apoi s-a despărțit de Arouca. Săptămâna viitoare, după derby, Dinamo va avea un alt amical cu o echipă din eșalonul inferior, va fi meciul decisiv pentru Baptiste.

Citește și

Instanța a respins contestația lui IPS Teodosie! Situația arhiepiscopului Tomisului