--> -->

Stoican, după amical: ”Mă bucură Filip”

Dinamo a remizat astăzi, 1-1, în amicalul cu Vointa Cluj (Liga 3), la Buftea, iar sâmbătă seară va evolua contra Rapidului pe Național Arena.

Golul ”câinilor” a fost reușit de Ahmed Bani, Flavius Stoican folosind jucătorii care au fost mai puțin pe teren în acest 2022, dar și pe doi dintre ultimii sosiți în Ștefan cel Mare, Moura și Grădinaru.

Altă atitudine

În condițiile în care Azankpo, Mihaiu și Eșanu nu sunt refăcuți total și așteaptă să revină la antrenamentele normale, Dinamo are o altă problemă medicală, Ricardo Grigore accidentându-se la partida de astăzi! Astfel, iese din calculele cel puțin ale partidei cu giuleștenii.

Dar, în schimb, are o nouă opțiune la dispoziție, Steliano Filip, care a jucat în premieră în 2022, după ce a dorit să părăsească echipa, acuzând un tratament ostil din partea fanilor, după ce el s-a înjurat cu suporterii, în social media!

Și după declarații dure din partea fostului internațional, care a făcut totul ca să plece de la Dinamo, nereușind să se transfere în Ungaria.

”Ricci entorsă urâtă, Stelu a dus 90 de minute”

”Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las 45 de minute, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește.

Ceea ce mă întristează e că s-a accidentat Ricci Grigore și are o entorsă destul de urâtă, dar în rest, un joc, un antrenament bun contra unei echipe de jucători tineri destul de talentați. Sunt jucători interesanți la Viitorul Cluj și a fost un meci frumos, cu ocazii, cu situații.

Eu sper să fie un spectacol cu Rapid. Sigur, ei (n.red adversarii) pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune.

Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, după amicalul cu Viitorul Cluj.

Citește și

Băsescu: ”Rusia trebuie scoasă”