--> -->

Stoican despre demisie: ”Astrele”

Flavius Stoican a oferit un interviu ce-a fost publicat în această seară pe pagina de Facebook a clubului din Ștefan cel Mare.

”Interviul săptămânii” l-a prezentat pe antrenorul ”câinilor” în continuare foarte optimist vizavi de șansele de salvare de la retrogradare a roș-albilor, pentru a treia oară la rând. De data aceasta este foarte greu!

”Știam unde mă înham”

”Dinamo e motivată, chiar dacă sunt situații care nu ne convin. Chiar dacă nu ne iese jocul tot timpul, chiar dacă facem greșeli care ne costă, per total, ca entuziasm, ca dorință, suntem pe drumul cel bun. Îi văd cum sunt la antrenamente, cât de dezamăgiți sunt când iau goluri, unele copilărești.

Sper și sunt convins că ne vom salva de la retrograda, indiferent cum, cu baraj, fără baraj.

Este cea mai tare provocare din cariera mea. Dinamo era într-o situație destul de complicată. S-au aliniat astrele, ca să zic așa. Am început să fim o echipă compactă, chiar dacă am pierdut cu Sepsi.

Este o situație complicată. Știam unde mă înham, dar sunt optimist, concentrat, conectat, nu sunt vânător de greșeli”, a explicat tehnicianul din Ștefan cel Mare.

”Niciun moment nu m-am gândit la demisie”

Stoican a avut același discurs, care, uneori, i-a enervat pe suporterii dinamoviști.

”Artizanii principali sunt jucătorii, ei au nevoie de încurajări în momentele grele. Dacă se va salva Dinamo, și sunt convins că vom face tot ceea ce ne stă în putință, meritul cel mare va fi al lor, al jucătorilor.

Niciun moment nu m-am gândit la demisie! Chiar dacă au fost la început acele eșecuri. Cel mai greu rezultat, de digerat, a fost după eșecul cu CSU Craiova. Mai ales că rezultatele trebuie să le dea acest imbold jucătorilor, părea că vorbele mele dădeau de un zid.

Cel mai greu e la retrogradare, mai ales când acolo e cel mai mare nume din istoria sportului românesc. Infinit de greu. Dar știam la ce mă înham. Și știu ce pot!”, a comentat Stoican.

Citește și

Vasile Dîncu: ”Starea tehnică și vremea”