Stoican anunță o mare problemă la Dinamo: ”Doctorul mi-a zis că e incert”

Dinamo se va duela joi seară cu CS Universitatea Craiova, iar Flavius Stoican i-a lăudat pe adversari și a transmis că speră ca el și jucătorii să nu mai facă greșeli.

”Vreau să schimb realitatea”

”Noi vrem să schimbăm realitatea viitorului. Viitorul e spre retrogradare, sunt gânduri ale oamenilor, dar asta nu înseamnă că așa trebuie să fie realitatea. Cred și sper că vom reuși, văd dorința jucătorilor.

Nu-i văd indolenți, nu-i văd superficiali, sunt doar momente în timpul jocului, asta trebuie să schimb. E cea mai grea misiune din cariera mea de antrenor. A fost greu, am venit”, a comentat Stoican.

Dinamo are probleme multiple de lot. În afara suspendaților Ivanovski și Patriche, Flavius a dezvăluit că s-ar putea să nu-l aibă nici pe Azankpo la dispoziție, care are probleme medicale. Încă nu se știe dacă va fi în lot!

Ceea ce înseamnă că Dinamo riscă să nu aibă niciun atacant la dispoziție, ar mai fi Celar, adus de la CFR II.

”Nu mi-este teamă”

”În general, când nu sunt rezultate, oamenii caută soluții. Și până când va fi o soluție clară eu voi fi alături de acești băieți. Nu mi-este teamă. Eu vreau ca jucătorii să demonstreze că sunt mai buni decât adversarul. Văd lucruri spre bine, nu văd niciun jucător care să stea pe teren, dar trebuie să avem realizări.

Eu sunt convins, repet, că putem reuși, cred în dorința lor de a salva echipa de la retrogradare! Înainte de meci, suntem încrezători, descumpăniți suntem după meci. Dominăm adversarul, la prima acțiune luăm gol, de aceea apare o temere. Luăm și niște goluri antologice. Intervine o teamă să nu greșim!

Să fim mai atenți, să nu mai fim superficiali. Cadourile le oferim când suntem superficiali și tratăm lejer anumite faze.

E delicată alcătuirea echipei.

Îmi puneam mari speranțe în Desire, din discuțiile cu doctorul este incert. Tomozei accidentat, plus problema lui Gabi Torje, îi spun pe această cale condoleanțe, plus suspendările lui Patriche și Ivanovski. Sunt probleme multiple.

Domnul președinte Mureșan își dorește ca orice suporter împătimit să ieșim din situația asta. Din punctul meu de vedere a făcut tot ceea ce-i stă în putință să salveze această situație, să salveze Dinamo. De când a venit la Dinamo, în 6-7 luni nu a avut o zi fericită, din ce mi-a spus.

Eu cred în jucători până la final, când va fi finalul vom vedea. Îl văd pe Ivanov dispus să joace cu trei cucuie, pe Matei schimbat în bine, toți jucătorii își dau silința”, a mai zis Stoican.

Citește și

CTP critică USR pentru poziționarea alături de AUR: ”Telefonul este o armă de agresiune”