--> -->

Stoican a fost în vestiarul arbitrilor după eșecul lui Dinamo: ”Așa mi-a zis”

Dinamo nu-și revine nici în 2022 din punctul de vedere al rezultatelor, pierzând, scor 1-2, cu FC Argeș în Trivale.

Doi dintre jucătorii lăudați de Flavius Stoican, Cosmin Matei și Răzvan Patriche, au fost în centrul fazelor ce-au decis scorul final.

Unul hotărât și prin prisma unor decizii eronate ale arbitrului Marcel Bârsan. Duminica viitoare este derby-ul cu FCSB, pe arena din Ștefan cel Mare, rivala jucând mâine seară cu CFR Cluj în prima etapă a anului.

Ce reclamă ”câinii”

Flavius Stoican a fost chemat în vestiarul arbitrilor după partida din Trivale, chiar când şi-a încheiat flash interviul. La 1-0 pentru FC Argeş, imediat după ce adversara deschisese scorul, Cosmin Matei şi Xavier dos Santos au urmărit o pasă pe sus şi mijlocaşul lui Dinamo, mai abil, a intrat în posesia mingii. Mai ales că Dos Santos a sărit pe sub balon.

Matei a înscris, dar Marcel Bîrsan a fluierat un presupus fault în atac. Nu se impunea intervenţia arbitrului, lucru sesizabil și după reluările TV. Acolo arbitrii şi-au prezentat scuze pentru acea gafă şi i-au explicat lui Flavius Stoican celelalte decizii pe care antrenorul lui Dinamo le-a contestat.

Mai ales că și dinamoviștii, dar și unii specialiști în fotbal, au precizat că penalty-ul din care argeșenii au marcat al doilea gol nu a fost acordat corect.

”Important e să recunoască”

”Sigur că fiecare situaţie care e în defavoarea noastră ne pune plumb în picioare, dar nu trebuie să dau vina pe arbitraj. Chiar dacă a greşit, sunt convins că nu a făcut-o cu intenţie. vă spun sincer, asta într-un fel m-a împăcat.

Chiar dacă se mai greşeşte, important este ca omul, atunci când greşeşte, să-şi recunoască greşeala”, a spus Stoican la finalul partidei.

”Chiar dacă noi suntem dezamăgiţi, dar atunci când nici nu recunoşti… Atunci e mare problemă.

Aşa a văzut, a zis că a văzut o împingere, a luat decizia, indiferent de dezamăgirea noastră, nu mai putem să întoarcem scorul”, a declarat Flavius Stoican după ce a fost în vestiarul arbitrilor.

Citește și

Nume nou pe lista fugarilor, condamnat la 2 ani de închisoare: afaceristul Ioan Neculaie de la Brașov