Transferul #11 la Dinamo: ”Am planuri pentru el”

Dinamo încearcă să treacă peste startul nefast de 2022, după eșecul din Trivale, ”câinii” pierzând și 0-3 cu FCSB.

Dinamo a avut o campanie de transferuri activă, cu 10 sosiri, altă echipă despărțindu-se deja de roș-albi, dar în continuare mai sunt necesare transferuri, în special în compartimentul ofensiv.

Așa cum a cerut staff-ul tehnic.

UPDATE Ora 21:00

Conducerea lui Dinamo a confirmat mutarea, anunțată încă de ieri de antrenorul Flavius Stoican, fără ca tehnicianul să dea detalii.

”Da, ne-am pus de acord cu Azankpo, îl așteptăm să sosească la București. Va fi împrumut, cu opțiune de cumpărare la vară”, au confirmat șefii clubului.

”Am avut de ales din 250 de fotbaliști”

”Am avut de ales din 250 de jucători în toată pauza competițională. Cu scuzele de rigoare, dar puțini sunt de valoare și atunci mă bucur că aceste achiziții pe care le-am făcut au venit și acum.

Știu, timpul nu este aliatul nostru, dar aveam nevoie de jucători care să ne ajute. Altfel, nu am de ce să-i aduc. Am fost foarte atent și o să vedeți că sunt fotbaliști de calitate, care ne vor ajuta în viitor”, a punctat tehnicianul pentru emisiunea ”Playmaker” de la Playsport.

Laude pentru cei transferați

”Ivanov este un jucător cu o atitudine extraordinară. Doctorii i-au spus să nu facă nimic timp de două zile. Azi, m-am trezit cu el la antrenament. Un caracter senzațional. Vine de la echipa a doua a Craiovei, dar am vorbit cu Papură și mi-a spus că făcea antrenamentele sută la sută.

Johnatan Rodriguez are calitate excelentă. Poate nu mai e la cel mai înalt nivel din punct de vedere al pregătirii fizice, dar nativ, este foarte înzestrat.

Balthazar Pierret este un tânăr în care am mare încredere, chiar dacă este foarte bine din punct de vedere al determinării. Are un caracter frumos și își asumă atunci când greșește.

Pe Dusan Celar l-am adus pentru tinerețea lui și pentru dorința lui de afirmare. A venit la pachet cu Johnatan Rodriguez și este un fotbalist ieftin care cred că poate fi util în viitor.

Desire Azankpo, fotbalist care se va alătura lotului în viitorul apropiat, este o soluție foarte bună pentru că este polivalent și am deja planuri pentru el. Acum se află în Franța, dar în curând se va alătura lotului actual. Sper să găsesc soluții pentru a-l integra repede în echipă.”, a mai spus Flavius Stoican pentru Playsport.

Citește și

Ministru PSD: toate restricțiile ar putea fi ridicate la primăvară. Detalii