Stoican a dus Dinamo pe altă planetă: ”Doamne, să nu dea la poartă!”

Dinamo a fost răpusă și de CS Universitatea Craiova, scor 1-6, echipa este OK. A luat două de la FC Argeș, trei de la FCSB, patru de la Botoșani și șase de la olteni, în această seară.

Cine mai slab, Stoican sau Chesneau?

Echipa a fost penibilă, iar antrenorul și mai și! Incapabil să vadă niște lucruri simple, precum cel legat de faptul că Thomas Chesneau nu are ce căuta între buturi, chiar și la 0-3.

Iată ce a declarat Stoican după meci, pe lângă declarațiile sale ”clasice” afimând că nu are de gând să-și dea demisia.

”Am încercat să schimbăm sistemul, să nu mai facem cadouri. Nu vreau să dau vina pe cineva anume, chiar dacă au fost greșeli individuale. Am văzut o echipă de play-off și o alta care e la retrogradare, asta e diferența.

Am luat 3, 4 acum 6. Nu e doar portarul vinovat, toți suntem vinovați. Când pierdem, pierdem cu toții! Suntem tot la reanimare, nu am murit.

”Nu țin de scaun”

Mă dezamăgește că nu avem încredere. Înainte de meci îi văd pe toți dornici, apoi parcă avem plumb în picioare. Există această temere în meciurile oficiale. Sunt convins că nu le e indiferent, psihic nu sunt în regulă.

Au frica asta de a juca. Eu ce reacție să mai am?! Cum am dat și noi un gol, l-am luat imediat pe al 5-lea. Eu încerc să le ridic moralul, să mai vin și eu cu critici… Eu cred în potențialul lor, de exemplu, Ivanov și Rodriguez sunt fotbaliști buni. Ne-a lipsit mult Ivanovski.

Au ajuns și fanii la capătul răbdării. Dacă eu am sentimentul de împietrire, îmi dau seama ce e în sufletul lor. Pot să ne înjure, să spună orice. E destul de dureros.

Și mie mi-e frică atunci când adversarul dă la poartă. ”Doamne, dă să nu dea pe poartă! Sau să nu fie pe poartă!”.

Când se va decide lucrul acesta (n.red dacă va fi demis), eu nu voi ține de scaun. Cum s-a luat o decizie să ajut, am venit să ajut. Nu ai rezultate, pleci! Cât va mai fi nevoie de mine, sunt lângă echipă, când nu va mai fi nevoie, atunci voi pleca”, a explicat Stoican după un nou eșec.

Dinamo a luat cu el 15 goluri în 4 meciuri în 2022.

Citește și

ÎPS Teodosie anunță sfârșitul pandemiei: ”Se vedea că e pe ducă”