--> -->

Știe ce are nevoie Dinamo: ”Poate vom găsi înţelegere chiar la domnul Şerdean”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, spune că echipa ar putea să promoveze chiar la finele actualului sezon, condiția fiind găsirea unui investitor real.

Ce urmează

Dinamo se va reuni luni la Săftica și va susține mai multe meciuri amicale în următoarea perioadă, pentru a pregăti cum se cuvine partea a doua a sezonului.

Tehnicianul ”câinilor” se teme că incertitudinea de la nivel administrativ și problemele financiare de la club ar putea interfera cu concentrarea fotbaliștilor săi, care nu sunt cu salariile la zi.

Ovidiu Burcă spune că Dinamo are nevoie urgentă de un investitor real, în contextul în care pachetul majoritar de acțiuni este la Dorin Șerdean, care nu investește niciun leu în club. Antrenorul i-a transmis patronului din acte că poate să îi ajute chiar el pe ”câini”, care suferă din cauza incertitudinii de la nivel administrativ.

”Asta e temerea mea”

”Orice este posibil (n.r. chiar și ca jucătorii să boicoteze reunirea), dar cred că se vor prezenta toţi jucătorii. Mă tem doar că va trebui să mă întâlnesc cu ei şi o să-i văd foarte dezamăgiţi, iar eu va trebui să-i privesc în ochi, asta e temerea mea, sper să găsim soluţii.

Poate vom găsi înţelegere chiar la domnul Şerdean, nu ştiu când e următorul termen pentru aprobarea planului de reorganizare.

Vreau să trag un semnal de alarmă către toţi cei care sunt implicaţi în acest club: acest club merită! E numele în joc, e vorba despre tradiţia acestui club, merită o şansă şi merită să fie salvat.

Un scenariu pozitiv ar fi să găsim o persoană sau un grup de oameni care să vină să ajute la însănătoşirea financiară a clubului, pentru că altfel nu există viitor. Dacă se realizează acest lucru, putem să ne calificăm în play-off şi să şi promovăm chiar din primul an. E un scenariu poate fantasmagoric, dar avem speranţe”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Orange Sport.

Citește și

Unde ar vrea să se retragă Țiriac: ”Singurele plăceri”