Stelu Filip, sincer: ”Am obținut ce trebuia”

Steliano Filip (27 de ani), fundaș stânga la Dinamo, a revenit în primul 11 și a purtat banderola, a avut două assist-uri în meci și a influențat eliminarea unui adversar în prima parte.

La final, și-a prezentat versiunea cu privire la faza din minutul 37 al partidei cu Academica Clinceni, scor 5-1, care a dus la eliminarea lui Agron Rufati, fundaș dreapta al oaspeților.

Faza ce-a rupt echilibrul meciului

În minutul 37 al meciului de pe stadionul ”Dinamo”, fundașul croato-macedonian Agron Rufati a văzut direct cartonașul roșu din partea ”centralului” Andrei Antonie. După un duel la mijlocul terenului, Rufati a căzut fără ca arbitrul să dicteze fault.

Nervos, fundașul Academicii s-a îndreptat către Steliano Filip, care s-a prăbușit pe gazon, acuzând o lovitură cu capul în figură. Rufati a fost eliminat de arbitru, în vreme ce Filip a scăpat doar cu ”galben”.

”Am obținut ce trebuia”, a concluzionat fundașul lui Dinamo la capătul meciului.

”Așa este la fotbal”

”A trecut prin fața mea, l-am călcat, i-am și spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înțeles reacția lui, m-a lovit. Că a făcut-o încet sau tare, am obținut ce trebuia să obțin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, așa este la fotbal”, a declarat Filip la DigiSport.

”Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul și să pregătim ușor-ușor barajul.

Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare.

Am vorbit la pauză, ținând cont de superioritatea numerică, trebuia să câștigăm”, a precizat Steliano Filip după meci.

Citește și

Zmărăndescu: ”După incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat la etajul 10, cu picioarele în gol”