Steliano Filip și-a găsit echipă, dar Dinamo nu-l lasă să plece liber

Dinamo se pregătește să se relanseze în lupta pentru evitarea retrogradării, începând chiar de vineri seară, în Trivale, cu FC Argeș. Nu toți jucătorii sunt însă cu gândul la acest duel.

Maghiarii îl vor, dar gratis!

Steliano Filip, 27 de ani, s-a înțeles cu formația Mezokovesd din Ungaria în privința unui transfer, dar maghiarii i-au transmis că nu vor achita niciun euro în schimbul său, scrie emanuelrosu.ro. Filip încearcă acum să-i convingă pe șefii lui Dinamo să-l lase să plece liber în Ungaria!

Mezokovesdi se află pe locul 6 în Ungaria și mai are doi fotbaliști români în lot: Andreas Calcan și Arpad Tordai. La Mezokovesdi a evoluat până în această iarnă și atacantul Jakub Vojtus, care tocmai a fost transferat de Rapid. Vojtus a fost și pe lista ”câinilor”! Totodată, gruparea maghiară l-a convins pe Kamer Qaka să semneze zilele trecute, după ce mijlocașul albanez își dăduse, inițial, acordul roș-albilor!

”Sunt extenuat, nu mai pot!”

Filip nu a făcut pregătirea alături de lot iarna aceasta, ci separat. Se pare că dorința lui Filip de a pleca de la Dinamo este atât de mare încât este dispus să renunțe la salariile din ultimele două luni doar pentru a deveni liber de contract, susține doardinamo.ro.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. A adunat 14 meciuri în actuala ediție.

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.

Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Steliano Filip, pentru ProSport.

Citește și

Actrița Carmen Tănase vorbește în numele românilor, vizavi de prețurile la energie: ”Crimă”