--> -->

Steliano Filip se apără: ”Cineva a transmis mesajul greșit”

Dinamo trece prin momente dramatice, penultimul loc în clasament, după doar trei remize în 15 meciuri, iar atmosfera este deteriorată în cadrul lotului, divergențe între Mircea Rednic și jucători.

Steliano Filip, acuzat de puci, a încercat să explice situația, dezvăluind un episod interpretat greșit.

Reunire eșuată

Jucătorii lui Dinamo au vrut să se adune la o masă, ca să strângă rândurile, dar ideea a fost interpretată ca fiind o tentativă de a-l debarca pe Mircea Rednic. Steliano Filip a explicat situația și de ce a fost anulată reuniunea.

Fotbaliștii cu experiență au fost acuzați că vor să pună la cale debarcarea antrenorului, încercând să atragă în jocul lor și pe cei mai tineri.

S-a ajuns chiar la situația ca părinții tinerilor crescuți în Academie să sune la Marian Iuhasz, unul dintre finanțatorii formației, și la alți lideri DDB!

Steliano Filip a dorit să explice situația, mai ales că în ultima vreme a fost mereu printre cei arătați cu degetul că ar fi agitat apele la formație.

”Am preferat să nu mai ieșim”

”Am vrut să ieșim cu echipa la masă, la un restaurant, nu ceva ascuns, să întorc eu vestiarul sau să schimbăm antrenorul. Toată lumea spune că suntem dezbinați, că nu suntem uniți…

Și pentru asta era masa, să fim toți laolaltă. Doar jucătorii, nici neveste, nici iubite, nici staff, nici Mircea Rednic. Doar băieții. Am mai ieșit la astfel de mese, dar acum nu s-a mai putut fiindcă a transmis cineva mesajul greșit și am renunțat”, a explicat Filip pentru Fanatik.

”Nu am vorbit eu cu toți, că sunt separat de ei, am vorbit cu liderii, ca să spun așa, din lot. Iar străinii și juniorii, tinerii, au fost informați greșit. Și când am auzit că a ajuns invitația… informația greșită, am preferat să nu mai ieșim”, a mai spus fostul internațional.

Citește și

Irina Tănase, reacție după despărțirea de Liviu Dragnea: ”Te iubesc și te aștept acasă”