Steliano Filip nu înțelege situația: ”Eu mai cred în play-off. Jucătorii sunt afectați”

Dinamo a pierdut și cu Astra, scor 0-2. ”Dinamo e mai aproape de retrogradare, din păcate”, a reacționat George Florescu, completând fostul căpitan al lui U Cluj: ”O spun cu regret, e una din cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc, mă doare inima că a ajuns de plâns!”.

Reacția fostului decar al naționalei a survenit la câteva momente după reacția lui Steliano Filip, care a anunțat că Dinamo încă trage la un loc de play-off! Vineri, urmează meciul cu Viitorul lui Mircea Rednic.

Dinamo a strâns 441 de minute fără gol dat! Al 4-lea meci la rând fără să puncteze. ”Meciul s-a jucat în prima repriză, când nu au am fost atenți la fazele fixe. Au jucători rapizi pe benzi, dar ne-au surprins la două faze fixe. Ne dorim la fiecare meci victoria, dar nu avem timp să ne plângem pentru că vineri este meciul cu Viitorul. Întâlnim o echipă cu probleme, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”, a declarat Steliano Filip la interviurile de la finalul partidei Astra – Dinamo 2-0.

Astra a urcat pe locul 10 cu 28 de puncte, în vreme ce Dinamo a ajuns pe poziția a 12-a cu 26 de puncte.

”Eu cred în play-off cât timp mai avem șanse, matematic. Ne dorim un loc de play-off, dar dacă vom continua așa nu avem șanse. Cupa României este obiectivul echipei”, a spus Steliano Filip.

Fundașul a explicat faptul că la Dinamo situația este tensionată din cauza problemelor uriașe cu banii.

”Dinamo trece printr-o situație dificilă, știm cu toți situația prin care trece clubul. Jucătorii sunt afectați și de aceea este o stare de nervozitate”, a conchis fundașul stânga.

Citește și

Neagoe, mulțumit: ”Cu atât mai mult cu cât adversarul a fost Dinamo”