Steliano Filip e accidentat deja! Cât a rezistat

Situația lui Steliano Filip (28 de ani) este extrem de complicată. Jucătorul vrea să plece de la Dinamo, dar clubul nu îl lasă gratis.

Fiind în continuare sub contract cu echipa, Steliano Filip a fost nevoit să se prezinte la antrenamentul de miercuri dimineața.

A ieșit din antrenament după 15 minute

Din informațiile Playsport, Filip a acuzat dureri intercostale și a spus că nu mai poate continua antrenamentul. După doar un sfert de oră! El a ieșit de pe gazonul de la Săftica și a părăsit apoi baza de pregătire.

Steliano Filip este dorit de Mezokovesd-Zsory, din Ungaria, dar Dinamo nu vrea să-l piardă gratis.

”Câinii” cer să primească o cotă dintr-un viitor transfer al fundașului, dar maghiarii nu sunt de acord. În acest context, jucătorul nu poate pleca din România.

Aproape să fie amendat cu 5.000 de euro

Răzvan Zăvăleanu și Steliano Filip nu au ajuns la un acord, astfel că jucătorul a rămas la Dinamo. Mai mult decât atât, fundașul lateral nu vrea să renunțe la banii pe care trebuie să-i primească.

Dinamo ar trebui să-i achite lui Steliano Filip restanțe de 30.000 de euro. Pentru a mai diminua suma, clubul i-ar fi cerut lui Filip să returneze un echipament de prezentare purtat în trecut. Dacă nu va aduce echipamentul înapoi până la 1 iulie, Filip va fi amendat cu 5.000 de euro!

Ce spune jucătorul

”Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească!

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam!

Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a spus Steliano Filip, pentru GSP.ro.

Citește și

Guvernul va compensa prețul motorinei și benzinei la pompă pentru trei luni. De la 1 iulie