--> -->

Steliano Filip despre Rednic: „Am întrebat dacă a avut performanțe”

Mircea Rednic este istorie, din nou, pentru Dinamo, a fost destituit de către Iuliu Mureșan ieri. Se va mai discuta mult despre acest subiect.

Unul dintre cei ce s-au bucurat de plecare antrenorului de 59 de ani este Steliano Filip. Fundașul stânga beneficiază de demiterea tehnicianului, va continua la clubul din Ștefan cel Mare, nu mai este pe lista celor ce vor părăsi gruparea aflată pe penultimul loc în clasament.

În ultimele zile, fostul internațional a fost contestat și mai puternic de către fani. Mai mult, după anunțul destiturii lui Rednic, Stelu a avut comentarii urmate de contre cu fanii în mediul online. Astăzi, el a revenit cu precizări vizavi de subiect. Se apără.

„Nu complotez”

„Primesc multe mesaje în ultima perioadă și nu neapărat cele mai frumoase. Până la urmă ce am făcut?

Am răspuns civilizat unui mesaj și am întrebat dacă antrenorul lui Dinamo a avut performanțe. Atât. Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor, tot ce îmi doresc este să joc fotbal și nimic altceva” a declarat Steliano Filip pentru ProSport.

„Sunt la dispoziția noului antrenor”

„Cu Mircea Rednic nu am nicio problemă. Nu am luat-o personal. A fost decizia lui, se mai întâmplă și d-astea în fotbal.

Am fost aruncat la echipa a doua și am acceptat decizia staff-ului tehnic. Acum, după această schimbare, sunt la dispoziția noului antrenor.

Îmi doresc mult să înțeleagă toți că eu în calitate de jucător mă limitez la antrenamente și joc. Nimic altceva. Nu caut să demit sau să pun antrenori, nu îmi dau cu părerea despre antrenori”, a mai spus el.

Citește și

Dana Budeanu despre certificatul verde: „Oprește infectarea? O mascaradă”