--> -->

Steliano Filip despre Dinamo: ”La anul”

Steliano Filip, 28 de ani, și-a găsit echipă după aproape jumătate de sezon în care a tatonat mai multe piste.

După ce a retrogradat cu Dinamo, fundașul stânga a semnat cu Mezőkövesd, locul 9 din prima divizie maghiară, grupare cu care a fost în tratative și în prima parte a lui 2022.

Aici, va fi coleg cu Tordai (ex-Farul), cu ex-dinamovistul Piscitelli, cu Qaka (ex-Poli Iași, FCSB și CSU Craiova), cu Babunski (ex-Botoșani).

Ce oferte a mai avut

Cu toate că a revenit în ”haită” la insistențele liderilor DDB, fundașul stânga a culminat prin a fi contrat de către suporteri, pe fondul rezultatele penibile ale echipei. Crescut în Ștefan cel Mare, Filip revine în străinătate după ce a bifat experiențe în Croația, la Hajduk Split, și în Grecia, la Larisa.

Filip a acordat un interviu GSP în care a vorbit despre noile sale planuri, dar și despre Dinamo.

”Am avut câteva oferte din Grecia, Polonia și Azerbaidjan, dar nu am dorit eu acolo. N-am vrut eu. Mi-am dorit cât mai aproape de casă și m-a ajutat Dumnezeu, în cele din urmă, am ales bine.

Sincer, nu mi-am mai dorit să joc în țară. Îmi doresc să fac o treabă bună aici și să joc cât mai bine. Doar la asta mă gândesc”, a declarat Steliano Filip pentru sursa citată.

”Mai am prieteni la Dinamo”

Fotbalistul a admis că mai privește meciurile lui Dinamo, dar nu-i acordă prea multe șanse formației de a reveni în Liga 1 la finele acestui sezon.

”Bineînțeles, mă uit mereu. Nu știu ce să zic, e puțin cam greu pentru că au pierdut multe puncte la început. Dar cu lotul acesta și dacă mai aduc 3-4 jucători, cred că la anul Dinamo va promova. Eu le doresc multă baftă. Să dea Dumnezeu și acum. De ce nu?!

M-am intersectat, cum să nu. Dinamo are suporteri peste tot. Am câțiva prieteni acolo cu care mai vorbesc. Sper să le fie bine”, a mai zis jucătorul care a adunat 199 de meciuri în alb-roșu.

Citește și

Ia românească a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO