Steliano Filip, de adio: ”N-am fost lăsat”

Fundașul stânga Steliano Filip (28 de ani) a anunțat că aventura lui în ”Ștefan cel Mare” a ajuns la final, așa cum vă anunțam de ieri.

Jucătorul și clubul au ajuns la un consens privind viitorul să: Filip a renunțat la cele 4 salarii pe care le mai avea de primit și și-a reziliat contractul, prin care câștiga 7.000 de euro pe lună.

Mesaj pentru Dinamo: ”Îți mulțumesc”

Azi, Filip a postat un mesaj prin care își lua rămas bun de la Dinamo.

Îți mulțumesc, Dinamo!

Am decis, de comun acord cu clubul meu de suflet, să închei mai devreme al doilea contract semnat în cariera mea cu Dinamo.

Am renunțat la bani, așa cum am făcut și când am revenit din Grecia în Ștefan cel Mare, în urmă cu un an și jumătate.

Am vrut să fac multe lucruri frumoase în tricoul alb-roșu, am vrut să-mi ajut echipa și să mă bucur de fotbal alături de suporteri. De multe ori nu am reușit, de multe ori nu am fost lăsat, dar nu mai contează!

Nu am fugit niciodată de responsabilitate și, cu siguranță, sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat pe parcursul sezonului trecut. Urmează o nouă etapă de fotbal, atât pentru mine, cât și pentru club.

Dinamo de astăzi trebuie să meargă mai departe, să se ridice de jos și să revină unde trebuie să fie, în Liga 1. Pentru suporteri, pentru fotbal, pentru România!

Sunt mândru că am îmbrăcat acest tricou (numărătoarea mea s-a oprit, din păcate, la 199 de meciuri) și nu pot decât să-ți mulțumesc, Dinamo

– Steliano Filip pe Instagram.

Fotbalistul a adunat 22 de meciuri în ediția precedentă, 199 în total în alb-roșu. În campionatul trecut, fundașul stânga, în unele etape căpitan al formației, a reușit 4 assist-uri și a fost eliminat de două ori.

Citește și

Cosmin Seleși a dezvăluit de ce preferă Grecia și Bulgaria: ”La noi nu-mi permit”