Steliano Filip are încredere în Zeljko Kopic: „E stilul Uhrin. Va salva echipa”

Željko Kopić, 46 de ani, este antrenorul care va încerca să salveze Dinamo de la retrogradare.

Un tehnician care, în vară, a fost și în atenția celor de la U Cluj. Croatul a sosit în România și va începe sâmbătă antrenamentele cu echipa clasată pe penultimul loc în Liga 1.

Prezentarea, sâmbătă dimineață

Sâmbătă, de la ora 10:00, noul tehnician al ”câinilor” va fi prezentat fanilor într-o conferință de presă alături de Andrei Nicolescu, administratorul special .

Kopic are un palmares interesant, a antrenat echipe precum NK Zagreb, Slaven Belupo, Pafos, Dinamo Zagreb, Hajduk Split sau Botev Plovdiv. A sosit deja la București, în această seară va avea o întâlnire cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic pentru a pune la punct detaliile antrenamentului de mâine și va sta pe bancă luni seară, la Sfântu Gheorghe, la etapa cu Sepsi.

Conform GSP.ro, singurul om cu care Kopic va veni la echipa dinamovistă este preparatorul fizic Aleksa Boskovic.

Impune disciplină!

La Split, Kopic a lucrat cu fostul căpitan al „câinilor”, Steliano Filip, în prezent fundașul stânga al maghiarilor de la Mezokovezd.

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor.

Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

George Simion se teme că o să fie asasinat: ”Vor încerca”