Steliano Filip, acuză o clauză: ”5.000 de euro amenda”

Este război total între Steliano Filip și conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Fotbalistul de 28 de ani vrea să se elibereze cât mai repede de Dinamo, fiind dispus să renunțe la suma de 23.000 de euro, pe care ar trebui să o mai primească de la roș-albi.

Clauza buclucașă din contractul dintre Dinamo și Steliano Filip

Jucătorul cu 7 selecții la prima reprezentativă, cu meciuri la Euro 2016, a acuzat o clauză contractuală, care-l obligă să aducă echipamentul sportiv de la club până la data de 1 iulie 2022, altfel riscă o amendă de 5.000 de euro!

”Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că «Steliano Filip a cotit-o după», legat de înțelegerea mea cu Dinamo. Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze”, a răbufnit fundașul stânga pentru GSP.ro.

”Ivanovski și Matei erau șocați de cât de penibili au fost cei din conducerea lui Dinamo”

”Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea.

Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2.300 de euro.

Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic?

Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a spus Steliano Filip.

Din informațiile GSP, Mirko Ivanovski a fost amendat cu 100 de euro pentru că nu a adus echipamentul complet, dar clubul i-a acordat un salariu restant, de 5.500 de euro.

Citește și

Câte medii de 10 s-au luat la Bacalaureat anul acesta. Cine se mândrește cu cele mai multe