--> -->

Ștefan Radu, explicație dură: ”Nu regret”

Ștefan Radu, 34 de ani, este recordmenul de meciuri în tricoul lui Lazio, 402, înregistrate până astăzi. Unul dintre cei mai longevivi și apreciați jucători români din ultimii 15 ani are doar 14 selecții la prima reprezentativă.

Fundașul român a explicat de ce nu mai vrea să vină la echipa națională a României și a oferit mai multe detalii despre viața sa într-un interviu acordat jurnaliștilor de la ”Lalaziosiamonoi.it”.

”Lazio este echipa mea națională, este adevărat! Din motive de sănătate am decis să mă dedic cu totul echipei mele de club. Nu regret deloc acest lucru. Cred că a fost decizia corectă”, a declarat Ștefan Radu.

”Nu vizam recordul, știam că Beppe Favalli avea 400 de jocuri, dar nu mi-am spus niciodată că trebuie să-l depășesc. M-am gândit doar să joc meci după meci. În fotbal nu trebuie să te gândești să bați recordurile, este complet diferit de normal.

Cât despre suporteri, mă cutremur când mi-aduc aminte. Sezonul trecut, Olimpico era plin meci de meci. Este un stadion foarte primitor”, a mai spus Ștefan Radu.

Ștefan Radu a fost tratat regește de către oficialii lui Lazio după ce a bifat recordul. Acesta a fost primit de conducerea echipei cu un tron, inscripționat cu numele său și cifra 402, iar românul s-a pozat alături de coechipierii săi, președintele Claudio Lotito și de Giuseppe Favalli, cel pe care l-a depășit în topul prezențelor pentru echipa din Roma.

Citește și

Vaccin anti-Covid și pentru copii. Vârste cuprinse