Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria: ”Exact ce ne-am propus”

De ani buni, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu și împreună au un băiețel pe nume Alexandru. Cei doi au ales să se căsătoreasă în Bulgaria, eveniment la care au participat doar cei apropiați.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Lavinia și Ștefan Bănică au vorbit despre nunta pe care au făcut-o în mare secret, în Bulgaria.

Cei doi sunt foarte discreți cu viața lor privată, motiv pentru care au ales să se căsătoreasă în afara României pentru a sta departe de ochii paparazzilor.

”Un loc de poveste”

”Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a povestit Lavinia Pîrva.

”A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a completat Ștefan Bănică.

”În interiorul tău găsești rezolvarea”

Amândoi sunt artiști și de-a lungul timpului s-au confruntat cu mai multe situații grele în cariera lor. Nu au un program stabil în care lucrează și de multe ori întâmpină greutăți.

”Cu siguranţă am întâmpinat greutăţi în cariera mea, dar am învăţat că lucrurile bune şi valoroase nu se obţin uşor. Am mai învăţat că întotdeauna găseşti şi ceva bun într-o experienţă mai puţin plăcută. Şi, da, de multe ori simţim nevoia să vorbim cu cei apropiaţi când întâmpinăm o problemă. Şi e firesc să fie aşa.

Însă eu am învăţat de-a lungul timpului – şi asta sfătuiesc pe toată lumea – că adevărata rezolvare a oricărei probleme o găseşti în interiorul tău. Şi mai bine decât tine nu o poate rezolva nimeni. Dar asta nu exclude un suport moral din partea partenerului tău de viaţă, care e binevenit oricând”, a spus Lavinia pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și

”Cadou” de la Gigi Becali pentru George Simion: cântărește două tone